• Menu
  • Menu

Călătorii în care îți lipsesc cei dragi. Fără taxe de roaming în Europa (P)

Nu știu dacă vi s-a întâmplat până acum să plecați într-o călătorie și să fie mai mult sau mai puțin un eșec. Sau să vă fie foarte drag și dor de cineva apropiat!

Eu am exemple cu carul! Și mă bucur că tehnologia a ajuns să evolueze atât de mult încât să ne fie așa de ușor să fim împreună, chiar dacă separați!

De exemplu, în tinerețile mele rebele, dar nu foarte îndepărtate, am plecat să colind Europa cu un grup de oameni pe care nu prea îi cunoșteam. Nu era prima dată și cu siguranță nu o să fie nici ultima!

Ideea este că dacă grupul nu e nici suficient de mare încât inevitabil să găsești pe cineva pe același vibe, poate să fie o călătorie destul de singuratică. Și uneori, cu cât sunt mai multe gagici care nu se cunosc și nu își sunt prietene, cu atât iese mai rău!

Călătoriile și pauzele în vorbire

Nu știu voi cum sunteți, dar eu devin tare neliniștită atunci când sunt pauze mari în conversații. Și simt nevoia mereu să vorbesc tocmai pentru a umple momentele astea. Ei, în grupul ăsta cu care am plecat eu nu prea se vorbea. Știți ce ciudat e? Vă spun eu, nu știți!

Cred că au fost cinci zile în care am spus cele mai multe tâmpenii. Pentru că tot încercam să umplu momentele ciudate de liniște! într-un final am început să mă prind că nu am nici o șansă să transform lucrurile, așadar m-am refugiat la prietenii și persoanele dragi de acasă. Cum dădeam de net, cum mă apucam să schimb impresii!

Să bați așa străzile, fără să spui nimic, zile întregi! E ciudat! Iar eu îmi adunam colecții de bâlbe date. Parcă tensiunea creștea și mai mult cu cât treceau zilele. Și a fost genul de ieșire în care chiar dacă m-am bucurat, m-am bucurat și că s-a terminat! Vi s-a întâmplat vreodată?

Bine că la capătul wifi-ului m-au așteptat mereu emoticoane vesele, glume de încurajare și ironii fine, așa cum mi le meritam. Că doar eu alesesem să merg. Și tot eu eram eroina încercărilor eșuate de a începe o conversație mai lungă cu cei cu care eram plecată! Asta și pentru că de net dădeam cel mai des seara, la hotel. Și uneori nici atunci.

Internet și minute nelimitate? Da, te rog!

Pentru că Vodafone România aniverseză 20 de ani, au lansat în premieră pe piața din România o ofertă foarte faină! Clienții Vodafone România pot profita de toate beneficiile de voce și de date valabile în abonament și la extra-opțiunile cartelelor și în roaming. Cum adică? Adică oriunde în Spațiul Economic European (Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia) folosești pachetele din abonament la fel ca în țară! Zero restricții sau costuri suplimentare!

Dacă la momentul excursiei mele exista oferta asta, experiența mea ar fi fost probabil cu mult mai bună! Măcar aș fi putut comunica real time cu cineva atunci când vedeam ceva impresionat sau amuzant. Partea bună e că dacă voi plecați pe undeva prin Europa în vacanța de 1-5 iunie, puteți rămâne conectați la tot ce se întâmplă acasă! (chiar, ce planuri ai atunci?)

Detalii ofertă Vodafone

Știu că o parte dintre voi chiar ați luat bilete după ce am publicat ultima rundă de prețuri bune și de unde mai zburăm ieftin. Așadar nu uita, poți să folosești beneficiile pe care le ai deja! E important mai ales dacă pleci până pe 15 iunie din țară! 

Din comunicatul de presă

Oferta este valabilă pentru clienții noi și pentru cei care își reînnoiesc abonamentele începând de la 10 euro (persoane fizice) sau de 13 euro fără TVA (persoane juridice), precum și pentru cei care își activează extra-opțiuni la cartele preplătite începând de la 8 euro.

Cu ocazia asta au scos și un spot foarte tare cu care pe mine m-au înduioșat!

Și cum nu am vrut să pun poze cu fețele oamenilor din excursia buclucașă, m-am gândit să pun o poză oarecare cu un oraș din Europa și să văd dacă voi îl recunoașteți! Oare acoperișuri din ce oraș din Europa sunt în poză?

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 comments