• Menu
  • Menu

Ofertă Cebu Pacific rute începând de la 1 php la care se adaugă taxele

Pssst. Insomniacii noștri preferați sunt pe precvență? E ofertă la Cebu Pacific și iar putem ajunge ieftin în Filipine! Mulțumesc frumos Alin pentru că mi-ai semnalat oferta. Acum mă mănâncă buricele degetelor să rezervăm bilete one way spre Filipine. Parcă îmi e puțin dor de El Nido, parcă l-aș explora ceva mai mult. Sau Port Barton! Daaaa! Parcă mi-e dor de peisajele de acolo. Palawan rămâne pentru noi locul preferat văzut până acum!

Hai să îți spun cum poți să ajungi și tu ieftin în Filipine. În general spre această țară prețurile biletelor de avion la ofertă sunt pe la 800 de euro. Din Dubai zburați dus-întors spre Filipine cu 345 de euro în noiembrie de exemplu.

Cum ajungi în Dubai?

Din Cluj de exemplu găsiți des rute la prețuri foarte bune. Oricum, v-aș recomanda să rămâneți și o noapte, două în Dubai. Chiar dacă nu ne-a impresionat așa mult, ne-ar fi părut rău să ajungem în Dubai și să nu îl vedem. Noi am stat trei zile.

Indiferent din ce zonă a țării ești, ar trebui să poți scoate Dubaiul la 100-150 de euro!

Ofertă Cebu Pacific rute de la 1 php

Nu-i chiar corect să spunem că sunt 1 peso pentru că se adaugă taxele oricum. Cele mai mici prețuri încep de la 240 php pe rutele interne și teoretic 810 pe rutele internaționale.

Eu m-am uitat pentru luna noiembrie, cam atunci poate ne-ar interesa pe noi dacă ar fi să fie! 🙂

Update 3 – mi-a mai venit o idee grozavă! Promoția nu este doar pentru Dubai-Manila. Iar one way in octombrie costa 35 de euro! 146 de AED! Chilipir! Puteți face un Asia-Trip cu avionul. Din Filipine puteți merge în Thailanda de exemplu, și să căutați de acolo zbor de întoarcere. Sau spre Bali – sunt prețuri mici la ofertă din Manila!

Update 2 – pret si mai mic, 200 de euro dus-intors in luna octombrie!

Update – m-am apucat să fac mai multe simulări. La final de ianuarie, inceput de februarie 2018 sunt chiar 239 de euro biletele dus-întors Dubai-Manila!

Găsești oferta pe site-ul Cebu Pacific. Au mai multe rute și destinații, poate te interesează altceva, nu Filipine.

Detalii ofertă

Puteți cumpăra bilete la preț special până pe 30 iunie iar perioada de călătorie este septembrie 2017 – martie 2018!

Have fun!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.