• Menu
  • Menu

București Krabi 390 de euro în noiembrie 2017

Dacă îți doreai o nouă vacanță exotică la prețuri mici, tocmai am descoperit o combinație minunată. București Krabi 390 de euro dus-întors în noiembrie (și alte date). Krabi este în Thailanda.  Este o ofertă atât de bună și un preț atât de mic încât merită cel puțin să îi dai un share!

Hai să vedem exact zborurile. Se zboară cu British Airways și Qatar Airways. O combinație foarte bună.

Singurul dezavantaj este timpul de zbor destul de mare. 26 și 27 de ore. Dar oricum rămâne o combinație foarte bună mai ales datorită prețului. Trebuie doar să aveți puțină răbdare. Și neapărat să plecați odihniți de acasă. Economisiți minim 250 de euro, ceea ce mi se pare grozav.

București Krabi 390 de euro

Dacă te întrebi oare câți bani îți trebuie la tine, nu știu să îți răspund la întrebarea asta. Știu însă să îți spun cât am cheltuit noi. Găsești detalii în acest articol.

Am stat peste tot decent, am închiriat scutere zi de zi și chiar ne-am distrat explorând Thailada. Atât în prima lună cât am fost pe insule(Ko Phayam, Koh Lanta, Ko Jum și Koh Yao Noi), dar și în luna cu numărul doi când am fost în partea de Nord.

Pentru ofertă am făcut mai multe simulări. Pentru a rezerva și schimba datele intră aici. Cu ajutorul Kayak selectați datele de călătorie iar la prețul final al zborurilor e posibil să se mai adauge taxe de 10-15 euro.

Să vă distrați și să ne povestiți și nouă cum a fost!

Puteți să vă jucați oricât cu datele, eu am încercat să caut un preț ok și pentru Revelion, dar prețurile sunt de la 700 de euro în sus. Tot nu e rău, având în vedere că multă lume vrea în Thailanda în perioada respectivă.

Travel & love, love to travel!

P.s – găsiți această combinație și pe site-ul Fly Go la prețul de 428 de euro.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments