• Menu
  • Menu

Ofertă pentru India 300 de euro din Bulgaria

Mi-au căzut ochii pe oferta asta la Turkish Arilines din Sofia spre Delhi în martie-mai 2018 și am considerat că e de neratat. Pentru toți cei care visează la India fără să fi ajuns pe acolo încă, pentru toți cei care își doresc să revină. Prețul este greu de egalat.

Până la Sofia ajungeți fie cu mașina personală, autocar sau tren. Eu aș alege varianta cu trenul! Nu uita să îi dai și un share sau să dai tag prietenilor care își doresc să ajungă în India.

Ofertă pentru India 300 de euro din Bulgaria

Am văzut oferta la cei de la SecretFlying și am hotărât imediat că trebuie să aflați de ea! Plecarea este din Sofia. Perioada martie-mai 2018.

La rezervare se mai adaugă niște taxe, prețul este însă 321 de euro de persoană dus-întors. Pentru rezervări și pentru a vă juca cu datele mergeți pe kayak.de.

Pentru mine India a însemnat o călătorie fantastică. Cu bune și multe rele ce nu au avut legătura cu țara, poate doar cu karma mea. Mi-a plăcut să mă pierd pe străduțele sfinte din Varanasi și să privesc răsăritul de pe Ganje. Nu știu cât cred în zei, dar cu siguranță cred în energia oamenilor și a locurilor, iar India are o energie extraordinară! Găsești aici categoria cu toate poveștile.

Și eu am plecat spre India tot cu o ofertă de 300 de euro. Astfel mi-am îndeplinit unul dintre cele mai mari vise de la momentul respectiv!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.