• Menu
  • Menu

Ofertă Ryanair escapadă de vară. 2 milioane de bilete de la 10 euro pe sens

Într-o perioadă în care prețurile biletelor de avion crescuseră destul de mult, Ryanair le aruncă în aer. Ofertă Ryanair escapadă de vară. Oferta este valabilă până pe 25 iunie la 12 noaptea! Așadar hai să vedem rapid ce destinații din oferta Ryanair au prețuri foarte bune? Nu uita să ii dai și un share!

Prețurile pe sens încep de la 10 euro pentru această ofertă Ryanair escapadă de vară! 2 milioane de locuri sunt puse la bătaie și nu doar din București. Asta înseamnă că poți încerca să îți cauți o combinație de Euro Trip cu avionul. Vara asta sună grozav!

Detalii ofertă Ryanair escapadă de vară

Oferta este valabilă pe site-ul Ryanair, variantă mobile și web, pentru destinațiile din ofertă. Perioada de călătorie este iulie-noiembrie 2017. Oferta este valabilă până duminica 25 iunie, ora 00:00, în limita locurilor disponibile.

Din București ofertă Ryanair escapadă de vară

Ajungi ieftin în Timișoara, Milan, Berlin, Palermo, Bologna sau Roma.

Idee de Euro Trip folosind această ofertă Ryanair

Din București de exemplu ajungi în Dublin cu 32 de euro. Din Dublin ai O GRĂMADĂ de alte destinații la prețuri foarte bune. Sau poți face orice altă combinație de traseu folosind toolurile lor – fare finder și route map. Și având în vedere că zboară în aproape toată Europa, chiar aveți ce combinații și trasee să faceți!

Din Timișoara ofertă Ryanair escapadă de vară

Din Timișoara ajungeți ieftin în Milano, Bruxelles, Londra, Frankfurt, București, Dusseldorf și Berlin. Oh, vai, aș da o fugă și până la Berlin!

Simulări și date pentru oferta Ryanair escapadă de vară

Am început cu o simulare pentru Berlin din Timișoara. Costă 13 euro la dus pentru data de 26 iulie și 16 la întors pentru data de 30.

Sau 23-27 sau 30 august cu 13 euro pe sens! WoooW!

Nu uita să dai un share ca să afle cât mai multă lume de promoție! Have fun! Unde pleci?!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.