• Menu
  • Menu

Bilete ieftine spre Shanghai. Bruxelles Shanghai 388 euro dus-întors

În China merită să mergi cel puțin o dată în viață. Azi am găsit bilete ieftine spre Shanghai, dar ți-aș recomanda să explorezi mai mult de atât. Interesant, dar preț bun este și din București. Dacă ești din alte zone ale țării poți să folosești această variantă din Bruxelles, dacă ești din București poți zbura cu KLM pentru 450 de euro!

Hai să vedem vedem perioadele și detaliile. Zborul este direct din Bruxelles. Până la Bruxelles, în funcție de perioada în care vreți să călătoriți, găsiți sigur un low cost!

Bruxelles Shanghai 388 de euro dus-întors

Astea da Bilete ieftine spre Shanghai. Dacă nimerești și un low cost de maxim 20 de euro, este super deal! Am scris deja, zborul este direct, durează doar 11 ore! Găsiți acest preț în perioada octombrie 2017 – februarie 2018. Din păcate în perioada Crăciun-Anul Nou prețurile sunt mult mai mari!

Pentru a rezerva și căuta alte date intrați pe site-ul momondo.

București Shanghai 465 euro

Dacă ești din București nici nu prea mai are sens să te complici! Am văzut pe site-ul celor de la Fly Go că bilete în exact aceași perioadă sunt 465 de euro dus-întors cu KLM.

Ai fost în China? Ai merge? Eu am fost și mi s-a părut interesant. Cu siguranță vreau să revin! Mă tot repet, China a fost prima destinație din Asia în care am mers. M-a lovit șocul cultural, eram fascinată de tot ce se întâmpla în jurul meu. Dacă te bate gândul pentru o excursie o să te ajute articolele de mai jos:

Lucruri pe care aș fi vrut să le știu înainte de o călătorie în China

Cele mai populare metode de a înșela turiștii

Informații despre viza de China

Cât de tare mă uimea tot în China, la cald, cât eram pe acolo

Așadar, eu  m-aș întoarce să explorez, mai puțin uimită și speriată de bombe, mai organizată și mai pregătită să absorb și să încerc să înțeleg și această cultură!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.