• Menu
  • Menu

Promoție Cebu Pacific mai 2017

Mă tot gândeam la anunțul celor de la Duli Beach. Să mergem iar, să nu mergem. Și așa am intrat la Cebu Pacific pe site, să văd ce mai fac și ce oferte mai au. Am nimerit chiar la ofertă și n-am cum să nu o împart și cu voi!

Partea mai complicată este să vânați ofertele pentru Dubai. Din Dubai până în Filipine ajungeți cu 283 de euro, ceea ce e un preț foarte bun! Nu uita să dai și un share!

Ca idee prin Septembrie probabil TAROM o să mai aibă oferte, probabil și până atunci. Spre Dubai mai zboară și Wizz sau Fly Dubai.

Promoție Cebu Pacific mai 2017

Au prețuri promoționale atât pentru zborurile interne, dar și internaționale. Spre Bangkok sau Australia sunt oferte bune de exemplu.

Promoție Cebu Pacific mai 2017 Dubai-Manila

Costă 283 de euro zborul, durează câteva ore bune și am povestit în articolul de aici cum a fost experiența noastră. Înțeleg reticența de a zbura cu un low cost pe distanțe mai lungi de 3-4 ore, tocmai din cauza asta am și scris.

Prețul l-am găsit eu pentru perioada 27 octombrie-10 noiembrie, dar mai găsiți și în alte perioade!

Rezervați și vă jucați cu datele direct pe site-ul Cebu Pacific!

Nu știu dacă are sens să vă mai bat la cap cu Filipine și cât de frumos este. Dar și totul se dezvoltă într-un ritm amețitor și cred că frumoasele insule de prin Palawan o să fie tot și tot mai poluate. Spun asta după ce am văzut cât de multe gunoaie lasă și turiștii, dar și organizatorii de tururi… Anywaaay.

Ce să vezi în Filipine? Sunt prea multe! Palawan și Coron, Cebu, Chocolate Hills, Batanes sunt doar câteva dintre ele!

Găsești aici un prim ghid de călătorie pentru El Nido, aici partea a 2-a, aici un ghid de călătorie / video pentru Port Barton. Dacă ai întrebări răspundem și în privat.

Ne mai găsești și pe Facebook, Instagram și Youtube!

Călătorește și iubește! 🙂

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.