• Menu
  • Menu

Două oferte din Bruxelles sub 300 de euro (Jamaica și Republica Dominicană)

Două oferte din Bruxelles sub 300 de euro

Deseori vă plângeți că perioada între zborurile la ofertă e prea lungă. Ei bine, uite și două oferte din Bruxelles numai bune pentru oamenii care nu pot să lipsească trei, patru săptămâni legat de la job. La final de septembrie-început de octombrie ai două săptămâni în care ai putea ajunge cu 300 de euro (și înapoi) în Jamaica de exemplu.

Sau în Republica Dominicană, depinde ce preferi și cât buget ai.

Oferte din Bruxelles

Ofertele sunt la cei de la Tui Fly. Au mai multe oferte, spre mai multe destinații, în cazul în care vă mai face cu ochiul ceva. De exemplu, dacă găsești un zbor de 7-10 euro dus-întors până în Bruxelles, poți combina să ajungi ieftin în Malaga, sau Palma de Mallorca și alte destinații.

Detaliile acestei oferte din Bruxelles spre Republica Dominicană

Te costă 350 de euro și sunt ceva mai multe variante de zbor de plecare, dar și pentru întoarcere.

350 de euro nu este un preț rău deloc. Bine, nu biletul ieftin de avion e totul, important e să vă permiteți și sejurul acolo.

https://www.tuifly.be/en/book/flight

Ofertă pentru Cancun 409 euro

Dacă ai ceva mai mult timp de stat poți ajunge și până în Cancun destul de ieftin. 409 euro mai exact.

Ofertă din Bruxelles pentru Jamaica

Ei bine, dacă ai ajuns până aici, eu în locul vostru aș merge în Jamaica. Tare sunt curioasă să văd care e treaba și mai ales dacă e ca în filme. Mai știe cineva comedia aia cu echipa de bob din Jamaica? E una dintre comendiile clasice preferate de mine.

Și ca să nu te superi că noi nu am fost, dar te trimitem pe tine, uite și niște resurse utile.

Cam cât de scumpă e viața în Jamaica ne spune Lonely Planet. Despre o experiență la buget în Caraibe găsești pe The Telegraph. 

Uite aici și un articol destul de detaliat și bine documentat pentru călătorii la buget în Jamaica.

Depending on what kind of traveler you are, you can spend anywhere from $30 USD to $1000 USD a day, the choice is up to you. We spent an average of US$50 a day for the both of us and in our two-week stay we spent about $800 USD. Though that is a lot for two budget travelers, we must mention that we moved around a lot to get a feel for the whole island during our trip, which meant our spending on transportation and accommodation could have been less. The longer you stay in one or two places (we recommend Treasure Beach and Port Antonio) during your time on the island, the more money you can save.

Și uite așa Alex tocmai a primit de la mine mesajul – hai în Jamaica, 150 de euro dus, unde mai putem merge după? 

Vrei neapărat în Caraibe?

Cei de la Ursus Cooler au acum o promoție la care puteți să câștigați o croazieră în doi în Caraibe. Mâine o să vă povestim mai pe lung despre asta, între timp prețurile astea la bilete au venit la noi, n-am alergat noi după ele. Găsiți detalii aici.


După ce-am visat atât la Portugalia, cum ar fi să o zbughim spre Jamaica? (grozaaaav)

Dacă ai tips & tricks pentru noi, dacă ai fost deja, le așteptăăăăăm! OMG OMG OMG, the rush again!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments