• Menu
  • Menu

Ofertă Qatar airways Thailanda 500 de euro

Încă una! În seara asta Ofertă Qatar airways Thailanda 500 de euro.

Puteți zbura spre Bangkok, Chiang Mai, Phuket sau Krabi cu 500 de euro la economy class sau 1,999 de euro la business class. Am verificat prețurile, oferta este activă și puteți zbura până în martie 2018. Mai multe detalii și date de călătorie în articol.

Ofertă Qatar airways Thailanda 500 de euro

Dacă vrei să mergi în Thailanda fix în perioada sărbătorilor de iarnă, te trimit înapoi la promoția de la Fly Dubai.  Condițiile sunt mai bune la Qatar, dar dacă vrei să economisești 250 de euro de persoană, poți zbura cu Fly Dubai.

Dacă nu vrei să mergi de sărbători, atunci zbori mai bine cu Qatar decât cu Fly Dubai.

Detalii ofertă

Oferta este valabilă până la 1 octombrie, în limita locurilor disponibile. Puteți să călătoriți oricând în perioada următoare, până la 31 Martie 2018. Perioada de blackout (nu sunt reduceri) 15 December 2017 – 10 January 2018.

București Krabi – în ianuarie

Am găsit București Krabi cu 499 de euro în perioada 9-31 ianuarie. Dar puteți merge direct pe site-ul Qatar pentru a personaliza datele.

București Phuket

Și ați înțeles ideea. Dacă ai nevoie de inspirație poți să răsfoiești articolele din categoria Thailanda. Găsești informații cu privire la bugete, insule care ne-au plăcut, povești din Bagkok și multe altele. Dacă ai întrebări, răspundem oricând cu drag fie în comentarii, fie în privat.

Dacă îți faci griji cu privire la buget, uite aici detaliile cheltuielilor noastre. Noi am cheltuit 1500 de euro pe lună amândoi, ne-am și răsfățat, am și călătorit și ne-am mutat mult de pe o insulă pe alta. Evident, tu poți să cheltui mult mai puțin sau mai mult!

Călătorii plăcute!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.