• Menu
  • Menu

Promoție Cebu Pacific – Dubai-Manila 180 de euro round trip

Dubai-Manila 180 de euro round trip, zboruri până în martie 2018

Tocmai terminasem articolul despre cum să treci mai ușor peste un zbor lung când mi-a scris unul dintre prietenii lipa lipa. Mulțumim Claudiu pentru pont. Așadar Cebu Pacific are iar promoții. E bine să știți asta și dacă aveți deja ceva bilete de Filipine și vă lipsesc doar cele interne.

De azi de la 7 dimineața ai Dubai-Manila 180 de euro round trip. Și dacă te grăbești ai șanse să și prinzi. Pentru București-Dubai fie aștepți și speri că are TAROM iar oferta de toamnă și că nu dă faliment până ai zborul, sau te uiți pe la WizzAir (cu site-ul lor cu tot) sau Fly Dubai.

Amuzant e că acum 2 zile povestisem pe lângă hostel cu niște prieteni despre Filipine și-am aruncat atunci un ochi pe site-ul Cebu să mă uit de bilete. Și erau scumpe tare! Nu merita osteneala.

Bine de știut e și că de la 29 octombrie se schimbă politica Wizz cu privire la bagajul de mână. O să ai voie cu 10 kilograme. Și nici nu-ți trebuie mai mult pentru Filipine. Acolo oricum stai cel mai mult în costum de baie, tricou și niște pantaloni scurți sau ceva lejer.

Ce să faci în Filipine? Unde să mergi?

Nu am pretenția că le știu pe toate, iar în unele locuri pe care nu le recomand nici nu am fost. Dar am stat de vorbă cu mulți alții despre ele și mai ales cu localnici.

Manila nu prea merită. Foarte poluat, aglomerat, pe alocuri periculos. Eu am preferat mereu să merg mai departe, oricât de obosită eram, decât să mă mai complic să intru în Manila. Mno, sunt sigură că nu e neapărat cel mai nasol oraș, dar nu m-a atras. Când știu că mă așteaptă plajele, peștișorii și coralii nu aș fi avut răbdare să stau prin betoane.

Boracay care îți promite plaje albe, dar e o destinație atât de aglomerată încât și-a cam pierdut farmecul. Mai bine cauți insule mai aproapiate și mai puțin tranzitate.

Ce să faci totuși în Filipine? Mergi spre Cebu, Palawan, Coron, Batanes. Aveți de unde să alegeți. Găsești aici toate articolele noastre din Filipine.

Promoție Cebu Pacific pentru Filipine

Vă puteți lua bilete la preț redus (câte și dacă mai găsiți) până pe 7 septembrie. Puteți să călătoriți oricând până în martie 2018.

Dacă ai altă rută spre Filipine (prin Londra, Madrid, Budapesta etc), poți să te uiți pentru biletele interne. 3 săptămâni, câte o săptămână pe fiecare insulă nu sună rău!

Promoție Cebu Pacific – Dubai-Manila 180 de euro round trip

În perioada 7-27 noiembrie te costă 180 de euro zborul Dubai-Manila dus-întors.

Partea și mai bună e că încă sunt destul de multe date disponibile în sistem. Mai ales pentru perioada ianuarie-februarie 2018. Până atunci găsești sigur drumul spre Dubai cu 150, 200 de euro. Și să dai mai puțin de 400 de euro pe bilete de avion până în Filipine nu-i puțin lucru. De regulă 750 de euro este un preț bun la biletele spre această destinație.

Să-ți fie de folos, insomniacule! 🙂


Dacă articolele noastre te ajută sau te-au ajutat, încurajați de cititori, am decis să lăsăm public un buton de donații. Funcționează atât pentru plățile cu cardul, dar și dintr-un cont paypal.
Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments