• Menu
  • Menu

Haine cu spirit. Haine groase pentru călători (și nu numai)

Sigur vă amintiți de primul articol în care am scris despre ei. De atunci m-au întrebat câteva persoane cum sunt gecile de la Haine cu Spirit, cum m-am înțeles eu cu geaca de la ei și altele asemenea. Răspund la întrebări în acest articol și vă povestesc și despre colecția lor cea nouă. Geci cu inspirație Delta Dunării. Aproape că îmi e dor de frig, doar pentru geaca mea verde care mă așteaptă acasă.

Cum sunt gecile de la Haine cu Spirit?

Prima dată când am scris despre ei nici nu le testasem gecile. Îi ochisem online, mi-au plăcut, Andreea avea una dintre gecile lor. Mi-a spus ea cât de mult îi place, m-am gândit să îi ajut și să îi recomand mai departe. De geaca mea verde nu m-am despărțit multă vreme, pur și simplu pentru că o iubesc.

It’s been a wild season #girlslovetravel #glt #berlin #travel #femaletravelbloggers #travelto #europe

A post shared by Lipa-Lipa (@simonastanescu) on

A fost cu mine la Berlin și ne-am înțeles de minune, apoi cu cât se apropia frigul în România, cu atât eram mai prietene. Pot spune chiar că am abuzat de ea chiar și când nu era cazul. Dar o purtam cu mânecile jumătate și doar cu un tricou subțire pe sub. Asta pentru că, deși par destul de subțiri, gecile chiar țin de cald.

Spirit feminin

Avantajul cel mai mare pentru mine? Sunt și frumoase, se și fac mici mici mici în bagaj. Și uite ce frumos arată colecția nouă.

No egrets!

Haine cu spirit inspirație Delta Dunării

Știu de la Ana și Alex că paternurile pentru gecile 3in1 sunt inspirate din Delta Dunarii pentru ca este unul dintre locurile lor preferate. Se poate alege unul dintre patternurile următoare:

  • Pattern cu egrete (culorile bej inchis si verde),
  • Cu pescarusul albastru (culorile gri si albastru)
  • si pattern cu nuferi pentru culoarea mov;

Și mai știu că față de colecția anterioară au făcut mici îmbunătățiri. De exemplu au pus la mâneci sistem de prindere cu nasturi ascunsi pentru mai mult confort și durabilitate. Vedeți toate modelele și prețurile la ei pe site.

Haine cu spirit pentru bărbați

Îi citez chiar pe ei.

Pentru băieți avem gecile Parâng (geacă de toamnă umpluta cu vatelină, culorile verde pădure, albastru cerneală și bluemarin) și Retezat (geacă de iarnă umplută cu vatelină, impermeabilă cu material cu peliculă care nu lasă să pătrundă apa, frigul sau vântul; culori gri si verde inchis) variantele 2.0.

  • Față de colecția anterioară am ascuns la Retezat fermoarul sub o fantă;
  • tot la Retezat am ascuns si capsele de pe buzunare pentru un aspect premium,
  • iar la amebele geci am modificat gâtul și gluga – le-am făcut mai încăpătoare 

Haine cu spirit în America Latină

Am oscilat înainte de plecare dacă să iau geaca de iarnă cu mine. În Columbia și alte zone o să fie și ceva mai frig. Din această cauză dubiile.

Până la urmă am hotărât că mai bine ne luăm foițe de vânt și ploaie și mai multe straturi mai groase de pus pe sub. O parte din hainele mai groase încă mai așteaptă în bagaj. Dar am prins și 18 grade, dar și ploaie torențială. Vezi aici una dintre zilele în care ne-a plouat.

Într-o zi în Tulum ne-am bucurat să avem foițele cu noi doar ca să ne acoperim echipamentul în ele. A dat o răpăială puternică de 20 de minute și fără am fi riscat să stricăm din telefoane, Osmo sau cameră. În altă zi am acoperit bagajele în geci.

Așadar, dacă încă nu sunteți pregătiți de iarnă, uite gecile care să vă ajute să treceți cu bine de frig. Nu știu dacă au asta în plan în viitor, dar le-aș recomanda și să vândă separat mâneci și glugă pentru gecile de gagici. Astfel, cu o singură geacă, poți avea câte stiluri vrei! Și dacă ești pregătit pentru iarnă, ar putea să fie un cadou foarte bun și inspirat.

De ce haine cu spirit?

Pentru că între timp i-am și cunoscut și îi admir și mai mult. Nu e ușor când ești tânăr antreprenor în România, iar produsele lor sunt făcute de ei, 100% în România. Nu că e cool?!

Pentru că hainele lor nu au sigle imense la vedere care să ocupe jumătate din produs. Pentru ei hainele sunt o extensie a personalității, nu trăsătura principală. Probabil pentru această gândire îi admir și mai mult.

Hainele lor sunt cool, versatile și cel puțin gecile de gagici, dar și foițele de ploaie, le recunoști de la distanță că sunt ale lor. Chiar și fără siglă.

Pentru că de când funcționează au avut un singur retur. Pentru că sigur vor încerca să facă tot ce e posibil pentru ca toți clienții lor să fie fericiți. Și lista ar putea continua la nesfârșit.

Îmi place de ei și ca în cazul tuturor lucrurilor care îmi plac, o să îi tot recomand. An de an și sezon de sezon!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3