• Menu
  • Menu

Castiga bilete la HipTrip Travel Film Festival editia IV.

Începe HipTrip Travel Film Festival

Aam fost la HipTrip Travel Film Festival de fiecare dată când am fost acasă. De această dată organizatorii m-au anunțat că îl ratez iar. Dar vă trimit pe voi în locul nostru! Și trebuie să vă hotărâți rapid pentru că nu mai e mult și începe.

Găsești în articol informații despre cel mai tare HipTrip de până acum și un concurs cu invitații. Dacă vrei să te inspiri sau să faci research de destinații nu rata HipTrip ediția cu numărul IV.

Despre HipTrip Travel Film Festival

Cred că este festivalul în care se pune cel mai mult suflet. Îi știu pe organizatori și știu sigur că nu le este ușor să facă toată această nebunie. Primul festival de film de călătorie din România.

Într-o zi, când o să învățăm destule, o să veniți să vedeți și ceva făcut de noi. Doar să aveți răbdare. Pentru că probabil o să mai dureze. 🙂

Când are loc HipTrip?

Între 23 și 26 noiembrie la sălile Cinema Eforie și Cinema Union.

De ce să mergeți la HipTrip?

Vă spuneam că acest festival crește de la o ediție la alta. Uite ce frumos s-au pregătit pentru ediția aceasta.

Găsești programul complet pe site-ul HipTrip. Cel mai greu o să fie probabil să te hotărăști la ce filme vrei să mergi.

Pe cei de la HipTrip îi mai găsești și pe Facebook, Instagram și Youtube.

Filmele: 

  • 15 filme în total
  • 13 premiere naționale – pelicule care nu au mai rulat până acum în România
  • documentar românesc în avanpremieră – Rost. 12 Hotare (proiecția noastră are loc pe 25.11, iar filmul se lansează oficial pe 27.11)
  • 2 filme cu potențial de OscarPop Aye (propunerea orașului-stat Singapore pentru cel mai bun film într-o limbă străină) și Rubedenie (propunerea Columbiei la Oscar)

Din 15 file, 13 să fie premiere naționale este mare lucru! Cum să nu merite să mergeți?!

CONCURS

Trebuie să fim super rapizi. Având în vedere că începe curând festivalul! Aveți până pe 22 noiembrie la ora 22:00 seara să vă înscrieți. Anunț câștigătorii la scurt timp după.

Cum? Lăsați un comentariu la acest articol cu numele filmului care v-a făcut să vă doriți să vizitați un loc. Doi norocoși o să fie aleși de Random.org :).

Ce câștigați?

  • Un norocos primește o invitație dublă la gala de deschidere. Pop Aye, pe 23 noiembrie, de la ora 19:30 la Cinema Eforie.
  • Altcineva primește do invitație de două persoane la gala de închidere. Cântecul scorpionilor, pe 26 noiembrie, de la ora 20:00 la Cinema Eforie.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

20 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3