• Menu
  • Menu

Ai văzut spotul de promovare pentru Republica Moldova?

Trebuie să recunosc, nu mă așteptam să îmi placă atât de mult! Felicitări celor care au avut ideea.

În primul rând a cam dat roată internetului pentru că actorul seamănă izbitor de mult cu Brad Pitt. Mă rog, nu e ăsta punctul tare al videoului. Dar mai bine vă las să îl vedeți apoi vă spun ce mi-a plăcut mie la el. Să nu spuneți că dau cu spoilere.

Spotul de promovare pentru Republica Moldova


Acum că i-ai dat play sunt curioasă dacă ți-a și plăcut. Și o să îți spun de ce mi-a plăcut mie. De ce m-a convins și m-a făcut chiar să îmi pară rău că nu am fost încă.

Pentru promisiunea ospitalității. Pentru toate peisajele frumoase și autenticitatea ei. Ceva ce multă lume caută în ziua de azi. Autenticitate. Nu că nu ar fi toate locurile unice în felul lor. Dar sunt căutate (ironic) și mai mult locurile mai puțin vizitate.

Paradoxul virginelor. Toată lumea vrea virgine și toți le strică. Așa și cu turismul. Toată lumea vrea locuri în care să nu fie mulți turiști sau chiar cât mai puțin turistice ca să poată merge cu toată familia.

Și-mi place că printre toate motivele pentru a vizita Republica Molova, la final pe site te lasă cu – Vezi un loc nou pe hartă.

Nu-mi place doar spotul de promovare pentru Republica Moldova, ci campania cu totul

Și recunosc, sunt puțin si geloasă! Pentru că fac foarte bine și frumos lucruri pe care le-am fi putut face și noi. De exemplu aici la ei pe site au poze pe care poți să le folosești pe Facebook cu mesaje amuzante și advărate. Avem internet rapid, plăcinte, mămăligă și altele.

Așadar știai? Ți-a plăcut?

În loc de P.s. o să îi cert puțin pt că nu am găsit pe site link spre paltformele lor de social media. Facebook și Instagram în mod special. (Le-am găsit pe Youtube în schimb). În rest, brici! Mi-a plăcut!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment