• Menu
  • Menu

Insta day

Cât de des apare ocazia mi se tot cere: vrem mai multe poze. Ce-i drept, pe Facebook tot uit și tot amân să postez. Dar și când o să fac un update în album, atunci să vedeți! Până una alta însă, pe Instagram postez cam în fiecare zi pe insta stories. 

Și începe să îmi placă tot mai mult. Așadar, dacă vrei să vezi cam ce facem zilnic, hai pe acolo. Până una alta o să las în acest articol pozele din ultimele 24 de ore. Bine ai venit la Insta day. Have fun!

Dacă vrei să mai facem, trebuie să ne spui în comentarii.

Insta day

Ziua a început ieri la 8 dimineața. Și nici nu ne-am culcat devreme, așadar nu a fost ușor. La 9 plecam în tur în Canionul Sumidero.

Nu eram tocmai o rază de soare la 8 și ceva dimineața. Nici cafea nu băusem. Dar apoi, apoi s-a întâmplat asta.

Și asta

Ai răbdare și mai dă două scrolluri și pentru priveliște.

Cred că pot concura cu succes în rolul de shar pei.

Încep să fac obsesii noi și am început să folosesc altfel tehnologia de care dispun. Pe instagram în feed mai nou pun cel mai des poze facute cu camera. O vreme nu prea am mai făcut poze cu telefonul. În ultima vreme însă începe să îmi placă tot mai mult să postez pe insta stories.

Și pe Facebook parcă postez tot mai puțin și încep să devin puțin mai pretențioasă. Așadar, dacă vrei să vezi cam ce se întâmplă, ne vedem pe acolo!

Nu uita

Să ne votezi, nu trebuie decât să dai două clickuri. Au apărut în forță câțiva concurenți care încă nu ne-au dat jos de de prima pagină, dar nici nu am vrea să se întâmple asta. Mulțumim!

Și dacă vrei să vezi și mai multe poze aruncă un ochi aici – duminica în Merida. Cu dansuri și costume populare, mulți localnici și câteva peisaje dintr-un oraș colonial, tipic Mexican.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.