• Menu
  • Menu

Promoție Qatar de anul nou

Un nou an, o nouă călătorie. De data asta cu o promoție Qatar de anul nou. Recunosc, unele prețuri din promoție parcă nu se simt așa mult ca una. Thailanda la 500 de euro pare preț standard. Sau poate m-am învățat eu deja cu prețurile mici.

Daaar în această promoție Qatar de anul nou sunt și câteva destinații la prețuri wow. Ca de exemplu Penang la 388 de euro.

Promoție Qatar de anul nou

Cel mai mare avantaj pentru Penang este nu doar frumusețea zonei, dar și amplasarea. La o aruncătură de băț de Thailanda și alte câteva puncte de interes. Noi în Penang am apucat să petrecem doar câteva zile. Și acelea au fost de muncă, apoi ne-am întors de urgență în România. Cât am apucat să prindem și noi, atmosfera era foarte prietenoasă, o grămadă de street food gustos la prețuri accesibile. O destinție care mi-a plăcut și în care aș vrea să mă întorc pentru a o explora cum se cuvine.

Penang

Hong Kong

Spre Hong Kong ajungeți cu 428 de euro dus-întors. În perioada pentru care am făcut eu simularea prindeți și Valentines și Dragobete. Dar trebuie să vă avertizez că, deși drumul până acolo pare ieftin, Hong Kong nu este ieftin. Tot spun că revenim asupra articolelor mai vechi pentru a le optimiza, tot nu apuc. Mie mi-a plăcut acest oraș, în ciuda unei cazări nasoale (poți vedea camera minusculă în acest articol). Tot în Hong Kong am făcut și toxi infecție alimentară. Da, cu toate cele de mai sus l-aș vizita iar.

Delhi

Pentru India m-am asigurat că prindeți și Holi. Festivalul culorii ce are loc în India la finalul iernii, după prima lună plină. Este momentul din an în care toată lumea e plină de culoare din cap până în picioare. Petreceri, artificii și multe alte minunății te așteaptă. Nu uita să răsfoiești prin categoria India de pe blog și dacă ai întrebări pot încerca să te ajut și în privat cu răspunsuri la ele.

Detalii promoție Qatar de anul nou

Puteți rezerva până pe 7 ianurie și evident, trebuie să vă grăbiți pentru că locurile se dau repede. Puteți să călătoriți până pe 30 aprilie 2018. Găsiți mai multe detalii și puteți rezerva pe site-ul Qatar. 

Have fun și travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3