• Menu
  • Menu

Promoție Qatar Airways, prețuri de la 389 de euro spre Thailanda

Buf! Fix înainte de sărbători Qatar anunță o promoție care sună extrem de bine. Thailanda de la 389 de euro, Penang (Malaezia) 389 de euro, Hong Kong 420 de euro, Colombo 499 de euro și multe alte destinații.

Vă spun, este cadoul perfect de Crăciun. Multe dintre destinațiile din ofertă merită descoperite. Și dacă vă luați ceva mai mult timp concediu puteți să faceți un tur de Asia folosind companiile low cost. Atât Air Asia cât și Cebu Pacific sunt companii cu care se zboară decent. Le recomand.

Promoție Qatar Airways

Mie mi-a tresărit inima când am văzut Colombo pe listă. Mă rog, Sri Lanka, pentru că în Colombo nu v-aș recomanda să stați. Dar cum ai iești din el, perla Indiei, Sri Lanka, te vrăjește. Plantații de ceai și înotat cu rechini. Una dintre cele mai scenice plimbări cu trenul din lume și multe alte bunătăți te așteaptă. Citești toate experiențele noastre din Sri Lanka accesând categoria dedicată. Iar aici găsești o recomandare de traseu pentru Sri Lanka.

Și Hong Kong este un oraș foarte frumos, cu toate că nu e deloc ieftin. Delhi, India la 469 de euro este alt târg bun! Găsești toate aventurile mele din India în categoria dedicată. Dacă ai întrebări, te putem ajuta și în privat cu informații.

Detalii promoție Qatar Airways

Oferta este valabilă până pe 22 Decembrie. Dar este valabilă în limita locurilor disponibile, deci ar trebui să te grăbești. Perioada de călătorie 13 Decembrie-30 aprilie 2018. Atenție, este exclusă perioada 15 decembrie-10 ianuarie. 

Destinațiile sunt amețitor de multe. Probabil asta o să fie partea mai dificilă. Așa cum spuneam și mai sus, Sri Lanka este o opțiune bună. Găsiți toate detaliile și rezervați pe site-ul Qatar.

Listă destinații și prețuri promoție Qatar

Să vezi ce greu o să fie să te hotărăști. Apropo, promoția este și pentru clasa premium, în cazul în care te tentează.

Ce cadou bun pentru cineva pasionat de călătorii. Dacă ești în pană de idei și nu vrei bilete de avion, uite aici o listă cu alte idei de cadouri potrivite pentru oamenii pasionați de călătorii.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.