• Menu
  • Menu

Din România spre Vietnam 422 de euro

Din România spre Vietnam 422 euro dus-întors

Mă gândeam că e iarnă și frig tare în România și că poate mulți dintre voi ar vrea să facă planuri de vacanță la căldură. De azi pe mâine e ceva mai greu să găsești zboruri ieftine, dar dacă ai răbdare o lună, am găsit zbor din România spre Vietam 422 de euro dus întors.

Dacă preferi există o variantă și din Londra la 369 de euro. Dar transferul și drumul până acolo sigur te costă mai mult de 53 de euro.

Și aici unde suntem noi e destul de răcoare. Plecăm curând înapoi la căldură. Și tot cu gândul la căldură m-am apucat să mă uit de variante pentru voi. Pentru că Snow avea dreptate: winter is coming.

Din România spre Vietnam la 422 euro

Găsești aici toate variantele și combinațiile de zboruri. Din București spre Ho Chi Minh, cu British Airways, escale în Londra și Doha.

Din Londra spre Vietnam la 369 de euro

Pentru cei care locuiesc în Londra. Sau pentru cei care ar vrea să aibă o oprire în Londra pe la familie sau prieteni. Puteți zbura la 369 de euro spre Ho Chi Minh în perioada 16 ianuarie return 6 februarie.

Vă puteți juca aici cu datele.

Să vă fie de folos! Ce destinații aveți în plan în 2018? Aveți planuri clare făcute / bilete cumpărate? Sunt curioasă ce aveți voi pe listă pentru anul ce vine. Poate ne vedem prin America Latină.

Travel & love, love to travel!

p.s. – nu uita să ne votezi 🙂

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.