• Menu
  • Menu

Super promoție de la Cebu Pacific

Iar nu am mai postat de mult o promoție, iar asta e mișto tare! Toate zborurile la 1 php, la care se adaugă taxele. Deci oricum foarte ieftin! Promoția este a celor de la Cebu Pacific și este și Dubaiul pe lista de oferte. Trebuie doar să găsiți voi un zbor ieftin până în Dubai iar de acolo vă puteți alege destinația.

Mai jos eu am testat Dubai-Manila într-o perioadă care mie mi se pare ok. Găsiți și mai ieftin, în principiu prețurile pleacă de la 149 php pe sens, dar e greu să găsiți două zboruri de 149.

Mulțumesc a-walk.com pentru că mi-a arătat oferta! El este acum prin Filipine și se distrează de minune. Sau era zilele trecute 🙂

Zbor lung cu Low Cost?

Asta a fost una dintre ofertele de care am profitat și noi atunci când am plecat cu bilet one way. Tot cu Cebu au zburat mulți alți cititori, am scris și un review pentru acest zbor.

Totuși să mergi 9 ore cu o companie low cost poate suna nasol. Dar a fost un zbor chiar mai plăcut decât puteam spera. Știu doar că a fost prea frig. Iar prețurile nu mi s-au părut absurde.

Super promoție de la Cebu Pacific

Promoția este valabilă până pe 30 noiembrie și în limita locurilor disponibile. Deci e bine să te grăbești! Promoția este valabilă pentru zbouri în perioada iunie-octombrie 2018!

Alt avantaj este că puteți face o grămadă de combinații internaționale. De exemplu din Filipine spre Taiwan sau Australia. Prețurile sunt extrem de mici.

Promoție Dubai Manila

M-am apucat să verific pentru Dubai Manila și am găsit în Septembrie la 1006 AED. Adică 230 de euro. Și mi se pare ok și perioada, dar și prețul pentru această perioadă.

Degeaba e biletul foarte ieftin dacă stai doar două zile, sau e pentru trei luni și tu vrei doar o vacanță.

Și apropo, cei de la Cebu nu știu ce au făcut, dar mă enerveaza site-ul lor care merge cumplit de greu.

Detalii și toate destinațiile le găsiți la ei pe site. Au și o hartă a destinațiilor, ca să vă puteți imagina un taseu!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment