• Menu
  • Menu

Promoție Ryanair Black Friday. 100,000 de locuri la 5 euro

Promoție Ryanair Black Friday ziua cu numărul 2

Tocmai ce spuneam că nu au fost așa multe promoții de Black Friday și-mi sună newsletterul Ryanair care mă anunță că vor avea promoții toată săptămâna. Suntem deja în ziua cu numărul doi de promoți. 100,000 de locuri la 5 euro.

  • Și 20% reducere pentru bagajul de cală.
  • Dar și 50% reducere pentru închirierea unei mașini.

Detaliile promoției de azi: Rezervări până 21.11.2017. Călătorii în perioada 01.01.18 – 31.01.2018. 

Promoție Ryanair Black Friday

Așa cum vă spuneam o să fie o săptămână întreagă de promoții. Se schimbă în fiecare zi. Azi puteți cumpăra o grămadă de bilete și face o mulțime de combinații din Timișoara și Oradea. Partea mai puțin bună este că trebuie să călătoriți în ianuarie.

Promoția nu este doar din România. Așadar puteți doar să schimbați țara și să vedeți promoțiile valabile de acolo. Poate faceți un Euro trip cu avionul. Dintre cititorii de aici au fost câțiva care au făcut asta și s-au distrat.

Timișoara-Berlin 5 euro pe sens

Cu această promoție Ryanair puteți merge din Timișoara spre Berlin de exemplu cu 5 euro pe sens. Să nu luați taxi până la aeroport pentru că plătiți mai mult. 10 euro dus-întors este un preț genial.

Tot din Timișoara mai zburați la prețuri foarte bune spre destinațiile de mai jos. București, Frankfurt, Milano, Bruxelles, Dusseldorf, Londra. Tot cu promoția Ryanair de Black Friday.

Zboruri la 5 euro din Oradea, promoția Ryanair Black Friday

Din Oradea zburați la 5 euro spre Barcelona, Londra, Milano, Dusseldorf, Memmingen.

Eu am ales Barcelona pentru a verifica promoția. Aveți câteva opțiuni și variante în iarnuarie. Depinde cât ați vrea să stați în Barcelona. Fugiți la puțin mai cald.

Chiar dacă este foarte târziu în România voi publica acest articol acum. Oferta este evident în limita locurilor disponibile, așadar cei mai rapizi, cu 10 euro pe card o să se și bucure de vacanțe la preț redus.

Spor la călătorii. Uite că, totuși, apar și oferte bune pentru Black Friday. Mai multe detalii pe site-ul Ryanair.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.