• Menu
  • Menu

Idei de cadouri pentru oameni pasionați de călătorii

Se apropie rapid sărbătorile și uneori, oricât de mult ai sta să te gândești, parcă nu găsești cadoul perfect pentru cei din jurul tău.

Azi ne concentrăm mai mult pe călători și oamenii pasionați de călătorii. M-am gândit mult cam ce îmi place mie să primesc. Ce-i drept noi anul ăsta avem un consens strict – fără cadouri inutile, investim banii în bilete.

Dacă ai un amic sau o amică fără frică de zbor probabil cel mai bun cadou este un bilet de avion dus-întors. Ryanair au des oferte, dacă le iei ca city break și în avans, o să îi placă sigur sigur!


No 1 pe lista mea – biletele de avion! 


Numărul 2 este un ceas frumos tare! Am primit link-ul de la Georgiana și îi mulțumesc frumos! Nu știu de unde îl iau, dar îmi place de mor! (sursă foto)

ceas pentru calatori


Harta răzuibilă primită de mine anul trecut de la Moșul Nicolae 🙂 a fost și încă este unul dintre cele mai faine cadouri primite!

harta razuibila editie deluxe


Oricât de plat o să îți sune – portofel. Trebuie să fie unul nici foarte mare, dar nici foarte mic, să aibă suficient spațiu pentru carduri, bani și mărunt, să fie simpatic și ușor de organizat / folosit. Nu am găsit momentan nimic să fie FIX pe placul meu din păcate.


Rucsac! Avem în casă cel puțin 4 și uneori tot nu îmi sunt de ajuns! Acum mie mi s-a pus pata pe o geantă de genul.

geanta de umar linia 21

 

Găsiți mai multe modele aici.


Găsiți la Decathlon și altele tot felul de lucruri utile – portofel de ascuns sub haine, cearceafuri (cocon), lenjerie sau prosoape care se fac mici mici mici și nu ocupă mult loc în bagaj, kituri de călătorie cu șampon, gel de duș și altele asemenea.


 

Gadgeturi – baterii externe, încărcătoare ceva mai rezistente, căști (de preferat mici), dacă te ține buzunarul camere foto, video, orice din direcția și zona asta.

Cântar digital pentru bagaje. Eu am renunțat de ceva vreme să mai am bagaj de cală, aproape indiferent de destinație sau de durata petrecută acolo! (costă 17 dolari iar livrarea e gratuită momentan).


 

Jurnale de călătorie personalizate! (modelele cred că sunt INFINITE). Dacă alegeți să faceți cadou o agendă de genul să fiți atenți la câteva lucruri – să fie ușor de notat în ea, să aibă suficient spațiu, să nu aibă coperți prea mari sau inutile. Pe cel din poză l-am găsit aici

jurnal personalizat de calatorie

 


Hai, mai adăugați la listă! Eu mai adaug ghiduri Lonely Planet! Sau abonamente pe site-uri ca work away, și nu strică nici un adaptor de priză universal!

 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

8 comments