• Menu
  • Menu

Fly Go promite lucruri interesante pentru anul următor

Ieri m-am văzut cu cei de la Fly Go și ne-am cunoscut, azi am apucat să mă și joc puțin cu platforma lor online de rezervări.

Dacă sunteți în căutare de zboruri, city breaks sau hoteluri le găsiți separat sau la pachet pe site-ul lor.

De la o simplă platformă, în 2015 au dezvoltat trei servicii noi, interesante – Zborurile combinate, Ghiduri turistice și City Break dinamic iar în 2016 vor mai lansa două servicii noi destinate seniorilor și străinilor care călătoresc în România.

Mi se pare tare că ghidurile lor turistice sunt dinsponibile pentru download gratuit pe site dar și pentru mobile.

Interesant este că, deși au două sedii fizice în București, mediul online este tot mai important pentru ei.

“Investitiile anului 2015 au fost directionate spre obtinerea unei pozitionari avantajoase in on-line. Astfel ca efortul nostru a fost concentrat spre a adauga un plus de valoare clientului prin produsele oferite. Si am lansat produse noi, cum este City Break-ul cu o componenta dinamica. Am investit in talent management pentru a ne consolida o echipa de profesionisti puternica. Suntem cu un pas inaintea asteptarilor clientului si ne indreptam in directia atingerii obiectivului principal al anului 2016, acela de a fi o solutie la indemana pentru clientii nostri printr-o viziune creativa si prin produsele competitive oferite.”, a adaugat Stefano Iervolino.

Ce înseamnă City Break dinamic?

Fiecare client în parte poate să își personalizeze excursia după placul inimii. Alegi singur hotelul, cât de scump să fie, poți alege chiar să mărești perioada, nu să te limitezi la un singur weekend.

„In 2016, dorim sa crestem cota de piata, prin marirea gradului de interactivitate si sa ne fidelizam clientii pe pietele in care activam. Mai mult, ne vom extinde pe orizontala si vom patrunde pe noi piete europene. In 2016, vom lansa o noua versiune a website-ului www.fly-go.ro, vom diversifica oferta de city-break cu noi destinatii iubite de romani si vom crea continut relevant si la indemana pentru turistii romani.”, a declarat Stefano Iervolino.

Eu sigur o să stau cu ochii pe ei anul următor, mai ales pentru că promit că vor încerca să promoveze cât mai mult România în țările în care activează deja (Italia și Spania), sper să înceapă să organizeze și cât mai multe tururi pentru turiștii străini ajunși în România și să dezvolte și partea asta ușor ușor!

Si nu doar pentru asta, ci si pentru posibilitatea de a vedea live cum se modifică un city break în funcție de opțiunile alese!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments