• Menu
  • Menu

Vaccinarea înainte de călătorie – resursă completă care te ajută să iei cele mai bune decizii

Primesc des întrebarea asta și deseori mă feresc să răspund concret. Consider că fiecare este liber să decidă pentru sine dacă să se vaccineze sau nu înainte de a pleca și dacă să facă toată lista sau doar o parte din ele.

Eu folosesc soluția cu numărul doi. Verific înainte cât de frecvente sunt cazurile pentru boli, cum se poate contacta boala respectivă, apoi decid dacă fac vaccinul respectiv.

De acum am scăpat însă de a mai da sfaturi cu privire la vaccinare. Găsiți aici probabil cel mai util și complet site cu privire la boli, frecvența lor, mortalitate și altele. Mulțumesc frumos Maria pentru pont!

E cel mai complet loc cu privire la vaccinări și are și opțiunea de – călătoresc împreună cu copiii.

site vaccinari

Selectați destinația și opțiunea care vi se potrivește – puteți lasă și necompletat și o să primiți informații detaliate cu privire la destinația voastră. Hai să vedem de exemplu pentru Thailanda. Aveți un meniu cu mai multe date – vaccinare și medicamente, sfaturi cu privire la sănătate și siguranță, ce să iei cu tine, ce să faci după excursie.

informatii thailanda

 

Apoi pentru vaccinare ți se spune și care sunt cele mai frecvente vaccinuri făcute de către călători. Eu mă încadrez de exemplu la most travelers.

vaccinare thailanda

Sper să te ajute și să îți răspundă la toate întrebările pe care le ai cu privire la vaccinarea înainte de călătorie. Când pleci de acasă nu uita să verifici oricum lista, sunt zone în care nu poți merge fără carnetul galben la tine și dovada vaccinării pentru anumite boli.

Sursă foto – Shutterstock

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments