• Menu
  • Menu

Listă de călătorie

Pentru toți cei super organizați, pentru cei care nu pleacă sigur la cumpărături fără sa nu își scrie prima dată lista și mai ales pentru toți cei care își fac liste înainte să plece pe undeva.

Am găsit unealta pe care o să o îndrăgiți – travels checklist!

Dacă ți s-a mai întâmplat să uiți acasă lucruri importante, sau dacă ai uitat să faci anumite lucruri înainte de a pleca, sigur o să vă fie de folos. Simplu și destul de eficient. Trebuie în primă fază să selectați persoanele care călătoresc, destinația, cum o să fie vremea (dacă apăsați click for forecast o să aflați și cum o să fie), unde stați, activitățile pe care credeți că le veți face acolo și după voi dacă e o călătorie lungă sau scurtă.

Citește și despre vaccinarea înainte de călătorie!

Am făcut o simulare. Bărbat, femeie și copii (dar nu bebeluși), care pleacă în Mongolia, e cam frig în perioada asta.

lista pentru mongolia

 

Travel checklist o să îți genereze atât o listă de lucruri pe care să nu uiți să le faci până la plecare (să verifici pașaportul, să verifici greutatea bagajelor, să îți faci check-in-ul online, să golești coșul de gunoi), dar și lista de lucruri de luat la tine. Listă la care mai poți adăuga și tu lucruri.

packing list for mongolia

Ce îmi place foarte mult e că îți oferă și câteva informații cu privire la destinația aleasă de tine și un tab cu mai multe informații. De exemplu – 14 sfaturi pentru zborurile cu copiii.

Sfaturi pentru zborurile cu copiii

Sper să vă ajute! Mâna sus toți cei care își fac prima dată o listă de călătorie, apoi încep să facă bagajul!

Sursă foto – Shutterstock

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments