• Menu
  • Menu

Din Milano spre Sri Lanka cu 400 de euro dus-întors

Probabil unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei țări este faptul că în principiu temperatura se menține constantă tot anul. Deci oricând ai timp și chef să explorezi o destinație exotică încă nu așa aglomerată alege Sri Lanka.

Nouă ne-a plăcut, ne-am distrat grozav și ne-am întoarce probabil ca să explorăm și mai mult. Găsești aici o propunere de traseu. Cam pe aici merge toată lumea care ajunge în Sri Lanka, dar te ajută oricum puțin să te organizezi.

Sri Lanka în poze care o să te facă să rezervi acum biletul.

Dacă mergi totuși trebuie să îmi promiți solemn că nu o să mergi la Orfelinatul de Elefanți. Nu vrem să încurajăm distracțiile cu animale. Între timp au început să împerecheze elefanți și să îi țină în captivitate pentru deliciul turiștilor. De când am fost noi acum trei ani lucrurile începuseră să fie ciudate.

Din Milano spre Sri Lanka cu 400 de euro dus-întors

Hai să nu vă mai țin atât cu vorba ci să vă arăt promoția. Dacă vrei să ai o escală mai lungă în Ucraina zborul e chiar și mai ieftin de 400 de euro. Diferența e foarte mică.

Te joci cu datele aici. Până prin iunie sunt prețurile astea bune.

 

Buget Sri Lanka?

Noi am cheltuit două persoane, în două săptămâni de tur de forță, în jur de 750 de euro. Incluzând mese, cazare, distracție, transport, viză la intrarea în țară, intrări la obiective turistice. Pe bilete am dat parcă 400 de euro fiecare.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.