• Menu
  • Menu

Cum să economisești bani când călătorești în America, Australia sau Noua Zeelandă

Planul nostru pentru Noua Zeelandă ar fi să cumpărăm o dubiță, să începem călătoria în extrasezon și să o terminăm la început de sezon pentru a putea vinde rapid vanul. Am cunoscut niște călători care au procedat așa, s-au distrat, au putut explora în voie și recomandă mai departe trucul.

Ei bine, dar dacă nu vrei să te complici cu închiriat dubițe și vândut la loc, puteți vâna promoții de genul acestora.

Nu este prima, și cei de la Always Summer au închiriat foarte ieftin un van cu care au călătorit prin USA. Ba chiar s-au oferit să ia și alți oameni gratis cu ei.

Singura problemă uneori este că te restrictionează cu privire la numărul de zile. Da, plătești doar 1 dolar pe zi închirierea, dar trebuie să îți termini treaba în șase zile.

Ai testa varianta asta? Dacă ai în plan curând Noua Zeelandă, Australia sau America, aruncă aici un ochi din când în când.

Cu duba prin lume

Călătorește ieftin, dar nu neapărat neplăcut. Stilul ăsta de viață, cu dubița, începe să ne atragă tot și tot mai mult. Noi dormim bine și la cort, dar și în hamac, așa cum dormim bine și în hoteluri luxoase. Acum câțiva ani am și testat toată nebunia iar vara asta ne pregătim să repetăm.

Când o să ne hotărâm că vrem să rămânem mai mult prin Europa, o să fie printre primele lucruri pe care le vom achiziționa. O dubă doar pentru noi cu care să și ajungem până în Mongolia.

 

Poză cover Shutterstock camper by welcomia.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3