• Menu
  • Menu

Super deal spre Filipine 387 de euro dus-întors din Milano

Sunt o tonă de lucruri de făcut în Filipine! Noi o să îți recomandăm Palawan, asta e clar! Acolo am fost de trei ori, am petrecut prima dată 3-4 zile, apoi trei săptămâni apoi două luni. Cred că ne-am întoarce să mai stăm și mai mult.

Oricum, hai să nu vă mai rețin, am dat peste un preț grozav din Milano spre Manila – Filipine 387 de euro dus-întors între 17 și 29 noiembrie. Cred că mai sunt și alte date disponibile, verific și revin.

Ce trebuie să mai rezervi?

Zborurile care să se potrivească la fix spre București te mai costă încă 43 de euro dus-întors iar transferul între aeroporturi înca 18 euro pe sens. Cel puțin pentru noiembrie, perioada în care m-am uitat eu.

Alternativa cea mai ieftină din București pentru perioada respectivă este 629 de euro. Faci mai mult, e pentru aventurieri și pentru cei care nu sunt deranjați că trebuie să mai ia un autobuz ca să prindă un zbor. Economisești însă 163 de euro de persoană.

Descoperă Palawan pe îndelete – cum aș vizita optim Palawan, după ce am fost deja de două ori aici

București-Milano 43 de euro

Bine, ai putea ajunge la Milano și să te și întorci cu 20 de euro. Dar pe noi în cazul de față ne interesează să se alinieze bine zborurile.

Orice combinație ai alege ai grijă să îți lași suficient timp cât să nu ratezi zborurile. Te poți juca cu variantele și datele aici.

Milano-Manila, Filipine 387 de euro dus întors

Și am ajuns și la subiectul principal al articolului, acest zbor la preț fantastic. Te poți juca cu datele aici.

Enjoy!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment