• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din Belgrad

Făceam ordine printre categorii și articole și am realizat că nu am pus pe blog vlogul de călătorie din Belgrad. Mi-am amintit și că nu am mai scris ghid de călătorie pentru Belgrad, dar asta este altă poveste. Mi-am pus pe lista de articole de scris, poate revin și cu ghidul la un moment dat. 😀

Așadar ăsta este un vlog mai vechi, dar merita să fie pe blog, la colecție. Și merită să îi dau un play și pentru că te binedispune

Vlog de călătorie din Belgrad

Atât Belgrad cât și Bucureștiul ni s-au părut destul de asemănătoare. Ne-a prins și ploaia, dar ne-am simțit excelent și a ajutat mult și vibeul și oamenii faini de la Sun Hostel Belgrad. Am nimerit chiar foarte bine.

Dacă ai în plan (și dacă nu ai) o escapadă în Belgrad dă-i un play, un share și un thumbs up. Mulțumim!

Chiar, oare fotografiile mele din Belgrad unde s-au dus când s-au dus? Sau pe unde sunt? Că editate nu sunt sigur. Bine că încă avem acest vlog de călătorie din Belgrad.

Și o întrebare – vi se pare util să pun și pe blog materialele video de pe Youtube? Mie da, pentru cei care sunt în căutare de informație, ajung pe aici și ar vrea să vadă și video cum arată o destinație. Sau pentru cei care nu petrec așa de mult timp pe Youtube, dar dau play vlogurilor de călătorie. (eu de exemplu) Ăsta este raționamentul meu, dar aștept și părerea voastră.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.