• Menu
 • Menu

Câștigă o excursie de trei zile la Munchen

Germania este genul de țară de care nu te saturi niciodată și te îndeamnă să te întorci.

Ce bine că acum, pe final de an, puteți câștiga o excursie de trei zile pentru două persoane în Munchen. Germany Travel, adică biroul de turism al Germaniei, organizează un concurs. Răspundeți la câteva întrebări până pe 31 decembrie iar pe 5 ianuarie aflați dacă finalul de an a venit cu noroc.

Mi-am adus aminte de Munchen și m-am întors puțin în timp, la momentele în care am vizitat acest frumos oraș. Iar printre toate amintirile cele mai puternice sunt cele legate de experiențele culinare. 😀 (Mi se spunea, în cercuri restrânse, Sumonica atunci când eram mică. Așadar nu e de mirare)

Fotografiile astea sunt de prin 2012, a se vedea. 🙂 Știu, știu, n-am îmbătrânit o secundă. Mai bine hai să îți spun cum poți câștiga tu excursia la Munchen. Dacă te numeri printre câștigători trebuie să cauți locul și să îmi refaci fotografia. 😛

Câștigă o vacanță de două persoane la Munchen

Organizația Germana pentru Turism vă oferă o călătorie pentru două persoane cu avionul, cazare două nopți cu mic dejun inclus. Pașii sunt extrem de ușori.

 1. Intrați pe pagina de concurs <- ăsta-i linkul
 2. Răspundeți la cele CINCI întrebări. Dacă nu știți răspunsul o să aveți și linkuri ajutătoare. (woooa, cum e asta! Dacă era la fel și la concursul ăla TV din care ieșeau milionari/miliardari…)
 3. Completați corect datele la final, e important să nu greșiți pentru a putea fi contactați. Cel mai nasol lucru e să te trezești că ai câștigat, dar organizatorii nu te pot contacta. Greșeala se plătește mereu.
 4. Și gata, te-ai înscris. Acum aștepți până pe 5 ianuarie să vezi dacă ai câștigat.

Ce ai de văzut în Munchen?

Pe lângă restaurante, supe, covrigei bavarezi, strudel și alte bunătăți, ai și obiective turistice.

 • Marienplatz, adică piața centrală a orașului
 • Castelul Nymphenburg
 • Parcul englez din Munchen
 • cartierul cu muzee,Kunstareal
 • Allianz Arena
 • Turnul Olimpic, unde puteți lua și masa și admira panorama orașului.

Mă rog, ai ce vedea, să nu uităm nici că pentru iubitorii/iubitoarele de shopping găsești tot felul de branduri în Munchen. Toată strada Maximilianstrasse vă așteaptă. Nu uita, ăsta e linkul de concurs, baftă și distracție plăcută.

Travel & love, love to travel!

Foto cover Shutterstock/Munchen by S.Borisov.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

8 comments