• Menu
  • Menu

Dacă ne-am retrage la țară în Polonia, aici ne-am muta. Vlog de călătorie

Am găsit un orășel micuț, plin de culoare și artiști. Ce potriveală, nu-i așa? Nu am talent deloc, dar sunt sigura că m-aș apuca să și pictez dacă ne-am muta o vreme acolo.

Kazimierz Dolny este numele acestui sătuc al artiștilor prin care te vom plimba azi.

Vlog de călătorie din Polonia – Kazimierz Dolny

Cu un centru foarte colorat, puțină istorie, o mulțime de galerii de artă, peisaje frumoase în jur și mâncare gustoasă, Kazimierz Dolny m-a cucerit. În capul meu un juriu a hotărât, o dată, de două ori, adjudecat, Kazimierz Dolny să fie!

Dă un play vlogului să vezi cel mai frumos apus de soare cu care și-a luat Polonia la revedere de la noi. Acum înțeleg mult mai bine de ce vin toți pictorii aici să se lase inspirați!

Așadar e clar, aglomerația ne place în doze destul de mici. Cu toate că uneori putem să ne bucurăm și de o metropolă ce zumzăie din zi până în noapte. Și o să vă mai mărturisesc faptul că în acest orășel (și în Polonia în general) mi-a mai plăcut foarte mult ceva.

Era un nene care stătuse și la afterparty, 😉 iar când am ajuns noi în piață tocmai se ducea spre casă probabil. Dar a obosit pe drum și s-a întins să se odihnească puțin. Nu știu cum și de unde a apărut o mașină de poliție, doi polițiști l-au trezit frumos, l-au urcat în mașină și au plecat. Fără gălăgie, fără abuzuri de nici o parte. În liniște și ordine. Dacă stăteam cu spatele riscam să nu văd faza.


Dacă ți-a plăcut acest video nu uita să te abonezi, să activezi și clopoțelul pe Youtube. Te poți abona și la newsletterul blogului șiii poți să le povestești prietenilor tăi despre noi. Astfel ne ajuți să ducem vorba mai departe.

Găsești pe site-ul www.polonia100.ro, dar și pe canalul lor de Youtube toate videourile realizate de fiecare creator de conținut prin Polonia.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment