• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie – Explorăm Sao Miguel, insulele Azore

Începem ușor ușor să postăm și videouri din escapada noastră în Insula Sao Miguel din Azore. În prima zi de explorat cu mașina am fugit direct la Boca do Inferno, unul dintre cele mai cunoscute locuri de pe insulă.

La acest punct de panoramă am avut noroc și am prins cât de cât ok, până la următorul mirador începuseră deja să se adune norii, a apucat Alex să ridice puțin drona iar în 2-3 minute s-a pornit urgia.

Am fugit apoi spre malul oceanului unde am dat iar peste soare, zonă de coastă superbă și peisaje amețitoare.

Pentru că este atât de capricioasă, am sesizat că am povestit foarte mult despre vreme în mai toate vlogurile noastre de aici. Partea bună este că de cele mai multe nu țin mult ploile și furtunile.

Dă play să te convingi.

Vlog de călătorie – explorăm Insulele Azore

 

Îți las mai jos și câteva fotografii. Am adunat până acum 9 giga de poze, 3800 și ceva de fișiere!

Fotografii din prima zi de explorare cu mașina pe Sao Miguel, Azore

Sunt făcute cu telefonul (Samsung S9+, drona – Mavic Air, Go Pro Hero 7 și Canon Eos M 50 cu un obiectiv fix). Am observat că ne întreabă des oamenii cu ce sunt făcute fotografiile. De asemenea de aici vin și diferențele. Am observat că Go Pro-ul dacă are condiții bune de iluminat, scoate niște fotografii absolut demențiale (și mult mai saturate decât camera de exemplu).

Spor la călătorit. Sperăm că v-a plăcut. Dacă da, nu uita să ne urmărești pe Youtube, Facebook și Instagram și să ne dai și un share.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments