• Menu
  • Menu

Zboruri ieftine de la Ryanair

Căutând foarte egoist zboruri ieftine pentru următoarea plecare am descoperit că cei de la Ryanair au promoții noi. Zboruri pe la 30 de euro dus-întors spre Amman în ianuarie sau zboruri pe la 20 de euro dus-întors spre Atena decembrie și ianuarie. Și nu numai.

Hai să descoperim această promoție Ryanair.

Amman

Prima dată am dat peste aceste zboruri ieftine spre Amman. Și mai târziu, când am intrat pe site-ul Ryanair, am înțeles că prețurile se datorează promoțiilor active.

30 de euro dus-întors 14-21 ianuarie

Zboruri ieftine spre Atena

Spuneam mai sus, în decembrie și ianuarie găsiți combinații bune de zboruri spre această destinație. Recunosc, sună tentant. Mai ales că sunt o grămadă de locuri interesante în Grecia unde am putea petrece o iarnă plăcută.

Berlin

Ei, dacă nu aveți o problemă cu frigul sunt prețuri tentante și spre Berlin. Puteți face tot felul de combinații, în funcție de programul vostru sau cât timp ati vrea să îi acordați.

Suntem curioși voi ce destinații aveți în program în această iarnă. Mergeți la schi sau la soare? Sau poate le faceți pe ambele. Noi încă ne căutăm inspirația și așteptăm să ne strige următoarea noastră destinație. (asta după ce terminăm „chestiile de adulți” pe care le avem de făcut momentan)

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3