• Menu
  • Menu

Aniversare Blue Air cu 15% reducere la toate zborurile

La mulți ani, Blue Air! Cu ocazia aniversării a 15 ani, Blue Air vine azi cu o promoție. 15% reducere la toate zborurile, bagaje de cală și locurile preferențiale din avion.

Perioada promoției: 13 decembrie și până pe 15 decembrie, pentru călătorii în perioada 13.12.2019-24.10.2010.

Alte detalii ale promoției Blue Air:

Discountul se aplica diferentiat, astfel

  • – 20% reducere din pretul biletului de avion care are un cost mai mare de 60 EUR per segment zbor, pentru clientii Blue Air care detin un abonament Blue Benefits. In cazul in care biletul de avion are un cost mai mic de 60 EUR per segment de zbor, se vor aplica discounturile standard prevazute in Termenii si Conditiile specifice abonamentului Blue Benefits.
  • – 15% reducere din pretul biletului de avion pentru clientii Blue Air care nu detin un abonament Blue Benefits
  • – 15% reducere din pretul de achizitie pentru locurile preferentiale
  • – 15% reducere din pretul de achizitie pentru bagajele de cala, pentru clientii Blue Air care nu detin un abonament Blue Benefits.
  • – In cazul clientilor care detin un abonament Blue Benefits, reducerea de 15% din pretul de achizitie al bagajelor de cala se aplica daca costul serviciului este mai mare de 40 EUR per segment de zbor. Pentru bagajele de cala al caror pret este mai mic de 40 EUR per segment de zbor, se va aplica reducerea standard prevazuta in Termenii si Conditiile specifice abonamentului Blue Benefit.

Detalii și rezervări pe site-ul Blue Air.

Nu uita să te abonezi la newsletterul blogului pentru a nu rata tot felul de oferte și prețuri ieftine spre destinații uimitoare. Ne vedem și pe Instagram și Youtube.

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3