• Menu
  • Menu

Luna cu cele mai ieftine bilete de avion – destinațiile cu cele mai bune prețuri din Ieftinuarie (P)

Vă salutăm din Londra. Ne-am pus biroul într-o cafenea și ne-am apucat să căutăm bilete de avion ieftine. E ieftinuarie și dacă vrem să găsim cele mai bune oferte, trebuie să ne apucăm deja de treabă!

Anul ăsta am hotărât că nu mai luăm toate deciziile de azi pe mâine și așteptam începutul de an așa cum îl așteaptă cei mici pe Moș Crăciun. Nu e lună cu bilete de avion mai ieftine ca ianuarie la Vola, când prețurile sunt cu până la 60% mai mici decât în restul anului.

Destinațiile cu cele mai bune prețuri în Ieftinuarie

Nouă ni s-a pus puțin pata pe Marea Britanie și ne gândim să ne întoarcem să locuim câteva luni în Londra. Vă dați seama așadar că e prima destinație spre care am căutat bilete de avion în Ieftinuarie pentru un zbor la început de primăvară.

Să știți că și acum în ianuarie noi am avut noroc de vreme bună și soare, deci nu e cazul să vă feriți neapărat de Londra în Ianuarie ori februarie. Găsești aici toate ofertele.

Bruxelles

Dacă anul ăsta nu ai refuza să hoinărești prin Bruxelles și Bruge, sau pur și simplu ai găsit alt zbor exotic și ieftin de acolo, rezervă biletele de acum. Nu degeaba e Ștefan în vacanță luna asta.

Biletele spre Bruxelles costă 20 de euro dus-întors până prin primăvară. Găsești aici calendarul de prețuri.

Atena

Și spre Atena ajungi ieftin, de la 26 de euro dus-întors, in februarie. Uite, biletele astea cred că le cumpărăm noi de acum. Găsești mai multe variante de prețuri aici.

Berlin

Și de această destinație ne e dor, chiar dacă am fost. Am început în ultimul an să apreciem mult mai mult Europa și avantajele ei. Cultura, civilizația, cafenelele micuțe sau mai mari, ușurința cu care te descurci. M-aș muta să locuim câteva luni în multe dintre orașele bătrânului continent.

Hai, mergem?! Găsești aici calendarul de prețuri.

Paris

Găsești aici calendarul de prețuri.

Stockholm

La prețuri foarte bune dus-întors cu Blue Air, aveți și 50% reducere la bagajul de cală. Găsești aici prețul. De menționat și faptul că Blue Air este una dintre puținele companii ce te lasă la bordul aeronavei cu un bagaj (troler) de 10 kg.

În martie am găsit și un zbor de 27 de euro, cu Wizz Air, folosind calendarul de prețuri de la Vola. Un tool foarte util.

Barcelona

De la 64 de euro dus-întors.

Câștigă premii în Ieftinuarie

Ei bine, iar câștigul din această lună nu este doar că economisești muuulți bani pentru biletele de avion, poți să primești și tot felul de premii atractive.

Iar dacă rezervi un zbor Blue Air poți căștiga premiul cel mare, de 10.000 de euro!

Bonus ai şi 50% reducere la bagajul de cală. Garantat!

Găsești toate detaliile pe site-ul Vola, pe  pagina dedicată campaniei categoria Ieftinuarie. Și știți care e partea cea mai bună? Poți recupera banii pentru biletele de avion în cazul în care intervine ceva și trebuie să anulezi sau să amâni plecarea. Deci rezervă liniștit cu multe luni înainte.

Poți să citești mai multe despre Vola Rambursabil în acest articol.

Spor la rezervat și călătorit! Ne auzim în câteva zile să vedem pe unde plecăm fiecare. Ce ziceți?

Laaa mulți aaani!

Zboruri exotice

Între timp am căutat mai bine și am început să găsesc și câteva oferte de preț foarte foarte bune pentru zboruri exotice și nu doar, ci mai îndepărtate. Voi tot adăuga aici și aștept și ideile voastre.

Thailanda – 481 de euro

Găsești aici calendarul de prețuri

Delhi, India

Poți rezerva aici

Toronto – Canada

Găsești aici variante de zboruri și prețuri

Chicago

411 euro dus-întors cu KLM

Singapore

513 euro dus-întors

Seul

494 de euro dus-întors

Tokyo

Sub 500 de euro dus-întors

Sau și mai ieftin în mai-iunie

Nu uita să te abonezi la newsletterul blogului pentru a nu rata tot felul de oferte și prețuri ieftine spre destinații uimitoare. Ne vedem și pe Instagram și Youtube.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3