• Menu
  • Menu

New York, New York! Zboruri dus-întors între 371 și 400 de euro, din București

Visezi să te pierzi prin una dintre cele mai celebre și cele mai importante metropole ale lumii? Azi te ajută mult și prețurile spre New York ca să îți îndeplinești acest vis.  Uite ce povestește Alex despre experiența lui în New York.

Vara lui 2010 mi-am petrecut-o în SUA printr-un program studențesc. Ce emoții am avut când am ieșit din aeroportul JFK și am văzut pentru prima dată celebrele taxiuri galbene! Am petrecut o săptămână întreagă cu 2 prieteni în “The Big Apple” și vă zic: ne-am distrat maxim, orașul are ceva unic!

Poate eram noi mai tineri și ușor de impresionat, dar tot cred că New York-ul trebuie văzut măcar o dată-n viață. Am urcat în Empire State Building, am văzut Statuia Libertătii, am făcut zeci de kilometri pe jos prin Manhattan, Central Park, Harlem și Brooklyn, am văzut un show de stand-up într-un comedy club din Times Square, am fost la un meci de baschet din NBA la Madison Square Garden! Epic! Posibilitățile de divertisment în New York sunt nelimitate.

Zboruri ieftine spre New York

Găsești tot felul de combinații sub 400 de euro din București, un preț super bun, de la finalul lui februarie și până în aprilie, apoi iar în octombrie și noiembrie. Ai timp destul să te pregătești și să decizi ce vei face.

24 februarie – 4 martie – 387 de euro dus-întors

24 februarie – 18 martie (și aproape orice combinații de date în această perioadă)

ca de exemplu 4-18 martie

30 martie – 6 aprilie

Apoi din toamnă, sfârșit de septembrie, început de octombrie și până în noiembrie.

1-12 octombrie – 400 de euro dus-întors

1-20 octombrie (dar și alte date în această perioadă)

4-12 noiembrie – 371 de euro dus-întors

Nu uita să te abonezi la newsletterul blogului pentru a nu rata tot felul de oferte și prețuri ieftine spre destinații uimitoare. Ne vedem și pe Instagram și Youtube.

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment