• Menu
  • Menu

Drumeții și activități ghidate în natură cu Ecoxtrem

Vara și-a intrat în drepturi și suntem toți în căutare de activități în aer liber. Avem deja alte planuri pentru acest weekend, dar ne tentează o tură de drumeție și supraviețuire în natură. Poate și pe voi.

Descriere activitate

Pe parcurs trainerii Ecoxtrem va vor provoca la un concurs de Supravietuire montana in care veti avea parte de multe provocari dar si veti afla foarte multe informatii utile despre supravietuire care va vor fi utile. Printre atelierele pe care vi le pregatim se afla:

  • aprinderea focului cu cremene si amnar,
  • realizarea unui filtru de apa,
  • realizarea de capcane si arme improvizate,
  • realizarea unei busole,

Traseul are ca punct de maxima altitudine Varful Cozia si o diferenta de nivel de peste1000 m si se desfasoara in mare parte in padure cu destule zone de belvedere pentru a putea admira minunatia locului.


Pe cei de la Ecoxtrem i-am cunoscut în perioada în care lucram în corporații și am experimentat amândoi cât de utile și amuzante sunt ieșirile alături de ei. În afara acestui traseu de supraviețuire organizează și vacanțe pentru părinți și copii, ture de trekking și weekenduri de familie în natură.

Au decis să acorde în această perioadă măsuri de prevenție speciale împotriva COVID-19, puteți să citiți despre ele aici. Acesta este și motivul pentru care avem încredere și ne tentează să participăm. Nu de alta, dar încă nu am aflat ce faci atunci când te întâlnești cu ursul în pădure.

Găsiți pe pagina lor de Facebook toate evenimentele viitoare pe care le organizează. Weekendurile din iunie le avem pe toate deja programate, dar poate ne vedem la început de Iulie în Rucăr să facem rapel, trekking și canyoning.

Voi ce planuri aveți pentru vara asta?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.