• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din Dobrogea. Cetăți și peisaje neașteptate

Zilele trecute am fugit spontan cu nepoții la explorat prin Dobrogea. Toată lumea s-a distrat, nu am avut plângeri, deci vă arătăm și vouă câteva locuri pe care le-am văzut împreună.

Am început cu cetatea Histria unde am făcut și un picnic, după ce am explorat și ne-am plimbat printre ruine cu o ceată de căței simpatici după noi. Să vă spun că eram SINGURI, singurei? Așa am fost. 🙂

Nepotul a decis să dea nota 30 din 5 pentru acest obiectiv vizitat. Ne-am îndreptat apoi către Capul Doloșman și Cetatea Argamum. Nici aici nu putem spune că era aglomerat, cu toate că ne-am întâlnit cu doi cunoscuți (ce micăăă e lumea).

Capul Doloșman este o arie protejată în apropiere de Jurilovca. Doloșman este o denumire otomană iar locul este situat pe malul lacului Razim, cel mai mare lac din România și i se mai spune și marea cu apă dulce.

Găsești în acest articol mai multe idei de destinații fără aglomerație de prin România, dar și aici. Dobrogea în special ascunde multe frumuseți. Nu uita să ne urmărești și pe YoutubeFacebook sau Instagram.

Spor la călătorit, dar aveți grijă de voi! Pe unde mai mergeți zilele astea? Ce zone mai explorați și ce alte planuri mai aveți? Suntem curioși să ne spuneți.

Plaje mai retrase în apropiere de România

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.