• Menu
  • Menu

Zboruri ieftine spre Bari în ianuarie și februarie

Parcă începuse să ni se facă dor de niște oferte bune pentru zboruri. Ceva mai rare zilele astea, dar nu imposibil de găsit. Pentru voi azi am căutat și am găsit câteva zboruri la prețuri foarte bune, de la 99 de lei de persoană pe sens.

În Bari am fost acum mai mulți ani, cel mai mult ne-a plăcut probabil în Alberobello, dar și Matera este un oraș superb pe care nu trebuie să îl ratați. Din 2015 și până acum suntem siguri că multe s-au schimbat în bine în zona Puglia din Italia.

Zboruri ieftine spre Bari

Zborurile sunt cu cei de la WizzAir și pleacă de la 99 de lei pe sens. La acest preț este inclus doar bagajul mic de mână.

Noi încă preferăm (din multe motive) să zburăm doar cu bagaj de mână.

Date cu zboruri ieftine spre Bari

Cam toată luna ianuarie găsiți zboruri la prețul de 99 de lei/sens.

De exemplu plecările de pe 12, 13, 15, 18 ianuarie. Pe 1 ianuarie costa 139 de lei în caz că vreți să vă începeți anul călătorind.

Din ce am văzut și cam toată luna februarie e plină de zboruri sub 100 de lei, poate vreți să petreceți ziua îndrăgostiților călătorind.

Și pentru retur situația arată similar, cu prețuri de 99 de lei pe sens cam toată luna ianuarie și februarie.

Puteți adăuga Wizz Priority, aveți astfel prioritate la îmbarcare și încă un bagaj mare de mână înclus. Costul pentru acest serviciu și aceste zboruri este de 163 de lei/sens. Deci mai mult decât zborul.

Noi considerăm că pentru două persoane sunt mai mult decât suficiente 3 bagaje. Adică un troller mare de cabină și 2 bagaje mici, dar voi vă știți nevoile mai bine.

Pentru cazare depinde ce preferințe aveți, puteți să găsiți oferte foarte bune pentru preferințele voastre.

Pe unde ai mai călătorit în ultima vreme și ți-a plăcut? Ai fost în Alberobello/zona Puglia?

Noi în Matera am prins o vreme cam neplăcută, dar am reușit oricum să ne bucurăm de peisaje alături de prietenii cu care am călătorit.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.