• Menu
  • Menu

Zboruri ieftine spre Napoli, de la 69 de lei pe sens

Napoli este un oraș destul de controversat, dar plin de istorie. Noi credem că merită să ajungi cel puțin o dată în viață în orașul unde a fost inventată pizza. Iar dacă nu vrei să rămâi aici, la o aruncătură de băț ai multe alte atracții turistice superbe – coasta Amalfi, insula Capri sau Ischia, Vesuviu și Pompei sunt doar câteva dintre ele.

Am găsit atât cu Wizz Air, dar și combinații de Wizz și Ryaniar, zboruri de la 69 de lei pe sens. O ocazie foarte bună de preț pentru o călătorie în zonă. Cazare găsiți cu siguranță la prețuri decente în funcție de preferințele voastre.

În Napoli am fost acum foarte mult timp, în 2012 când eram destul la început cu blogul. Din păcate de atunci am mai pierdut din fotografiile urcate, găsiți articolul aici.

Zboruri ieftine spre Napoli

Am găsit zboruri din București spre Napoli de la 69 de lei în Decembrie, final de Ianuarie și în luna Februarie.

Sau dacă nu vreți să zburați cu o singură companie dus-întors, puteți combina cu Ryanair la întoarcere. Doar că zborul Ryaniar este cu noaptea în cap.

Pe final de ianuarie am găsit această combinație – 22-26 ianuarie, plecare cu Ryanair, întoarcere cu WizzAir.

Sau 27-30 ianuarie

9-12 februarie

Sau poate vrei să petreci Valentine’s Day în zonă – 23-28 februarie

Sper că te-am inspirat să călătorești mai mult sau poate să scormonești internetul în căutare de bilete de avion ieftine spre destinația la care visezi.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.