• Menu
  • Menu

Promoție Air France – Sri Lanka la 603 euro, Maroc 209 euro, Lisabona 130 de euro, Mexic 583 de euro și multe alte destinații

Air France anunță o nouă promoție la biletele de avion. Știm deja că este o companie de încredere, noi am zburat bine cu ei de fiecare dată. Unele dintre destinații nu sunt chiar la super ofertă, dar sunt și locuri cu prețuri pe care nu le-am rata.

Promoția Air France este valabilă până pe 23 noiembrie pentru călătorii până pe 31 martie 2023.

Promoție Air France – Portugalia

Spre Portugalia de exemplu am găsit zboruri de la 130 euro în perioada 14-17 ianuarie 2023 și la 201 euro în perioada 2-10 decembrie 2022.

Găsiți aici oferte de cazare în Lisabona.

Sunt multe alte variante de date la prețuri decente, depinde doar ce preferințe aveți voi.

Promoție Air France, Cancun – 615 euro

Ei se laudă cu prețuri mai mici, dar aceste bilete se dau repede. Am găsit însă acest preț, de 615 euro dus-întors, deloc de neglijat, pentru perioada 18-31 ianuarie 2023.

Nouă ne-a plăcut foaarte mult în Mexic. Găsești aici categoria dedicată de articole din această destinație. De unde spuneam că o să stăm maxim două săptămâni, am ajuns să stăm două luni și ne-am simțit extraordinar. Ne gândeam chiar să mai stăm, dar ne așteptau și alte destinații superbe să le descoperim. Nicaragua și Costa Rica sunt printre preferatele noastre.

Pentru Cancun puteți explora aici variante de cazare. Dacă e să vă recomandăm un loc de cazare unde noi ne-am simțit foarte bine, atunci acela este Akumal Natura Glamping. O proprietate altfel, în mijlocul naturii, dar având toate condițiie necesare și cenotă privată. Am scris pe lung aici despre ei.

Găsiți mai multe detalii și lista tuturor destinațiilor la promoție pe site-ul Air France.

Ce ai pe lista de călătorii a lui 2023?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.