• Menu
  • Menu

Ieftinuarie, luna celor mai ieftine bilete de avion. Super destinații la super prețuri.

Salutare lipanezi! Sperăm că ați început anul bine, veseli, sănătoși și voioși. Pentru noi a venit una dintre lunile preferate din an. Luna ianuarie, sau mai bine zis ieftinuarie, când prețurile biletelor de avion scaaaad drastic și îți e mai mare dragul să faci planuri de vacanță.

Hai să vedem ce super destinații și la ce prețuri găsim luna asta. Toată luna o să tot fie oferte, deci dacă găsești o combinație bună, așteptăm să ne spui și tu de ea în comentarii.

Conform specialiștilor de la Vola.ro prețurile biletelor de avion scad cu până la 60% în această perioadă. Printre cele mai accesibile destinații din Ieftinuarie se numără:

  • Londra și Milano (de la 20 euro)
  • Veneția și Roma (de la 26 de euro)
  • Bruxelles (de la 28 de euro)
  • Dortmund (de la 29 de euro)

Noi ne-am urnit mai greu de acasă, dar și când ne-am urnit, pare că nu ne-am mai oprit. Am fost plecați în Tenerife și nici nu am apucat să postăm tot de acolo, am sărbătorit Crăciunul lângă București, apoi am dat o fugă și până la Casa Timiș, ca apoi Revelionul să ne prindă în Veliko Târnovo. Zilele astea suntem în explorare iar prin țară, la străbunicii lui Eric. Hai să ne urmărești pe Instagram pentru a vedea real time ce mai facem și ce recomandări avem pentru tine.

Și cum pare că ne-am dezghețat la călătorii, pe drumul nostru prin țară facem planuri de călătorie pentru acest an ce tocmai a început.

De exemplu mă gândeam dacă la final de ianuarie să încercăm să vizităm rapid Norvegia pentru a vedea aurora boreală. Pentru auroră momentul ideal este din noiembrie și până prin februarie, cu mici excepții și în martie.

Bilete de avion ieftine spre Oslo

Și pentru că a început ieftinuarie, parcă nu e o idee așa rea. Zborurile spre Oslo încep de la 39 de euro de persoană în ianuarie, februarie și martie.

Pentru cazare găsiți diverse oferte, depinde ce preferințe aveți. Noi în ultima vreme ne îndreptăm tot mai des spre apartamente. Ne e și mai ușor așa cu Eric și diversificarea.Booking.com

Bilete de avion ieftine spre Tenerife în ieftinuarie

Tocmai ne-am întors după două săptămâni în această destinație, dar inima ne-a rămas pe insulă. E o ocazie minunată sa ajungeți în Tenerife la început de an, când nu e nici prea cald, nici prea aglomerat.

Vezi pe Youtube cele două vloguri postate până acum, o sa urmeze și altele curând.
Pentru cazare poți căuta printre ofertele Booking.Booking.com

Când am plecat în Tenerife am hotărât să ne și asigurăm zborurile. În acest sens poți alege unul dintre produsele Vola.ro, în funcție de nevoile tale. Noi am ales Vola Flex, opțiune ce ne permitea să anulăm călătoria, dar ai la dispoziție și Vola Trip Protect sau Vola Fast Refund. Poți sta astfel liniștit, oricât de mult timp mai e până la călătoria ta de vis.

Zboruri ieftine spre Sardinia

La final de martie am găsit zboruri la 29 de euro dus-întors spre Sardinia.

Vezi și ce oferte de cazare ți se potrivesc.Booking.com

Bilete de avion ieftine spre Portugalia

Iar dacă nu îl conving pe Alex să mergem la aurora boreală, atunci măcar prin Portugalia am putea merge. Tot spunem că mergem împreună în Portugalia de ani de zile și tot nu ne iese. Poate mergem în trei fie direct în Porto.

Fie în Lisabona

Zboruri ieftine spre Thailanda

Să știți că parcă am prins curaj și pentru destinații exotice. Thailanda sau Bali sună minunat chiar și cu bebelușul nostru curios.

Zboruri ieftine spre Japonia

Iar pe zborurile astea spre Japonia m-aș arunca cât ați spune pește. Japonia este minunată pentru copii. Curățenia este la ea acasă și se găsesc facilități pentru bebeluși aproape peste tot.

Până în noiembrie anul următor Eric o să fie deja maaareeee și mult mai curios decât acum, eu cred că s-ar putea să îi placă și lui mult de tot.

Zboruri ieftine spre Paris

Și pentru cei care își doresc o doză clasică de romantism, am verificat și prețurile spre Paris.

Îmi place mult și motorul de căutare de pe Vola.ro, e foarte ușor să îți vină inspirația și să verifici prețurile. Voi ce destinații aveți în plan anul acesta? Cumpărați biletele în avans sau preferați să le luați mai aproape de data de călătorie?

Probabil o să mai facem update în articol sau în comentarii cu prețuri bune la biletelede avion, așteptăm ponturi și de la voi.

Să avem cu toții un super an! Așa cum ne place să spunem, să vă fie viața o vacanță.

 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment