• Menu
  • Menu

Tenerife – jurnal foto de călătorie

Tenerife a fost cu adevărat o surpriză foarte plăcută pentru noi. Dincolo de plajele sale de toate felurile – cu nisip galben, negru, cu pietre ori fără, mai sălbatice sau foarte turistice, insula ascunde foarte multe frumuseți.

De la parcul natural Anaga și până la punctele de belvedere presărate la tot pasul, poteci mai dificile sau potrivite pentru o plimbare lejeră, peisajele sunt superbe.

Ne-am simțit foarte bine în prima noastră aventură în trei în afara țarii. De data asta însă am cam renunțat la arsenalul de echipament foto-video pe care îl căram cu noi și am avut doar telefoanele Samsung și drona. Rucsacul pe care cândva îl foloseam pentru aparatură a fost de data asta al lui Eric. Partea bună e că telefoanele au evoluat atât de mult încât parcă nici nu mai avem nevoie de altceva oricum.

Avem în lucru și un ghid de călătorie detaliat din Tenerife – insula primăverii. Până e gata însă, vă lăsăm cu acest jurnal foto. Puteți să vedeți pe unde am fost și ce am făcut și pe Youtube ori pe Instagram, unde am mai postat foto si am pus si location ori am povestit.

Jurnal foto din Tenerife

Sperăm ca acest jurnal foto să vă inspire să vizitați insula, dacă nu ați făcut asta deja.

Dacă aveți planuri pentru o călătorie în Tenerife, vă place un loc din cele de mai jos și vreți să vă spunem unde se află, lăsați un comentariu. Oricum sperăm ca săptămâna viitoare să fie sus și ghidul nostru de călătorie pentru această insulă minunată.

Sperăm că ți-a plăcut. Ai fost în Tenerife? Care este locul tău preferat?

Nouă ne-a plăcut atât de mult încât ne gândim să căutăm să închiriem un loc si să petrecem lunile ianuarie-martie pe insulă. 🙂

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments