• Menu
  • Menu

La cinci ani de Lipa Lipa câștigă soluția de securitate online Bitdefender Total Security

Ultimul, dar nu cel mai puțin important premiu este oferit de cei de la Bitdefender. Recent am instalat și noi versiunea 2018 și suntem extrem de mulțumiți de ea. Mai ales că, în munca noastră de zi cu zi, protecția datelor noastre este foarte importantă.

De ce e importantă pentru noi protecția datelor?

Uneori călătorim prin țări cu risc crescut de atac informatic, ne conectăm la tot felul de wifi-uri dubioase și stăm stresați cu gândul că datele noastre personale pot să fie atât de sensibile. Parole salvate, date conturi, dar și datele pe care le transferăm prin intermediul emailului ne pot face foarte vulnerabil. Iar noi, nomazi digitali, spre deosebire de marile companii, nu avem it-iști pregătiți să ne salveze. Nu avem decât soluția noastră de securitate online.

Bitdefender Total Security

Tocmai s-a lansat această versiune iar eu o am pe laptop de nu foarte mult timp, dar sunt foarte încântată. O să îți dau și câteva motive.

  1.  Sunt o persoană destul de puțin tehnică. Chiar nu sunt tehnică deloc. De-a lungul vieții am învățat să fac tot felul de lucruri mai complicate pe care le-am uitat la fel de rapid. Așadar pentru mine a fost foarte important faptul că la instalarea Bitdefender Total Security nu am făcut decât să dau niște clickuri și buf, sunt protejată.
  2. Laptopul de pe care lucrez eu cel mai mult este unul mic, ușor și ieftin. Pentru că are toate cele 3 calități de mai sus, nu are nici cine știe ce memorie. Bitdefender m-a anunțat de la instalare că e posibil să nu funcționeze foarte bine din cauza asta. În primă fază m-am gândit că o sa înceapă să mi se încingă laptopul sau să nu mai meargă deloc. GREȘIT, încă rezistă bine. Nu pot spun că simt o diferență majoră în performanțele laptopului de când l-am instalat. (Dacă te întrebi am un lenevo ideapad 100s)
  3. Bitdefender Total Security nu e doar un antivirus ci o soluție de securitate online. Ca să înțelegi de las cu paragraf din comunicatul lor de presă.

Ransomware-ul, spionajul și chiar furtul dispozitivelor tale sunt amenințări cărora noua versiune a Bitdefender le face față cu brio cu ajutorul unor tehnologii inovatoare marca #inteligențădinRomânia, iar datele tale cele mai prețioase vor fi ferite de atacatori în orice colț al lumii ai călători și pe orice dispozitiv. Bitdefender Total Security 2018, suita noastră completă de securitate cibernetică, include protecție pentru Windows, Android, Mac OS și, în curând, iOS.

Când te plimbi prin Filipine de exemplu, una dintre țările renumite pentru atacuri cibernetice și escrocherii bancare, ești mult mai liniștit când ai Bitdefender instalat și activat pe dispozitive! Mai ales pentru că previne și amenințările de tip phishing sau fraudă online.

Câștigă Bitdefender Total Security pentru un an și mai multe dipozitive

Ce trebuie să faci?

Să ne lași un comentariu la acest articol în care să ne spui dacă ai antivirus instalat și pe ce device-uri (laptop, telefon sau tabletă), dar și ce măsuri de protecție speciale iei în vacanță pentru datele tale.
Nu uita să îi urmărești pe cei de la Bitdefender pe site, Facebook și Instagram.

Opțional, te poți înscrie și la newsletterul bloggului nostru pentru a rămâne la curent cu toate poveștile de călătorie, ofertele postate și restul de concursuri din perioada următoare.

Câștigătorul o să fie desemnat prin tragere la sorți în cadrul unui live pe pagina noastră de Facebook, te poți înscrie în concurs până pe 19 august 26 august. Live-ul de premiere va avea loc până pe 1 septembrie cel târziu.


Festival la cinci ani de Lipa Lipa

Ne înclinăm! În aceste câteva zile de concurs am primit o grămadă de comentarii de la voi. Am și citit mare parte din ele. Avem de recuperat, de zâmbit cu gura până la urechi de surprindere să vă cunoaștem prin răspunsurile, sfaturile și poveștile voastre. Să vă descoperim. Până acum ne-ați tot descoperit voi pe noi.

Concursurile mai durează. Fiecare câte două săptămâni. Găsești aici lista cu toate premiile oferite. Vă mulțumim!

Travel &  love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

134 comments