• Menu
  • Menu

La cinci ani de Lipa Lipa câștigă un kit de călător de la MindBlower

O să vă placă și premiul de azi, oferit de cei de la MindBlower, suntem siguri! O hartă răzuibilă, o pernă de călătorii și un jurnal în care să notezi ceva nou în fiecare zi. Cum câștigi premiul vei afla din articol, evident!

Cine sunt cei de la MindBlower?

O echipă tânără, pusă pe lucruri mari. Uite așa au ajuns să aibă cel mai tare magazin de cadouri din punctul meu de vedere. Poți comanda online sau îi poți vizita. Îi găsești la adresa Baia de fier, nr 10. Detalii despre cum îi poți contacta găsești aici.
Nu prea am cuvinte să spun cât îi apreciez! Mai ales pentru că știu că nu e ușor când ești antreprenor în România! Dar uite că pașii lor merg în direcția bună!

Nu mai știu exact cum am ajuns să lucrăm cu cei de la MindBlower, dar suntem foarte fericiți că au apărut în viața noastră. Avem și noi o hartă răzuibilă si avem o grămadă de țări de răzuit pentru că din Februarie de când ne-am dat demisia și-am plecat am fost ocupați mai mult să călătorim și am uitat să răzuim.

Încă îmi amintesc momentul în care am primit harta, ce fericită am fost! Apoi a apărut dilema – și cum răzuim? Tu ai fost în unele locuri, eu în altele. Am hotărât să răzuim țările prin care mergem împreună. Prima noastră țară? Iran!

Nici nu are sens să mai spun ce bine arăta harta în garsoniera noastră colorată. Numai când mă gândesc aproape că îmi vine iar să mă apuc de mobilat și decorat. Dar asta înseamnă și cuibărit. Iar noi vrem să ne mai plimbăm și să mai descoperim o vreme!

Ce poți câștiga?

Așa cum vă spuneam și în introducere un combo de mai multe premii.
Perna Oistrich – astfel încât să poți să dormi oricât, oriunde. Trebuie sa spun ca perna asta are inauntru mii si mii de bile mici si moi. Pot spune ca este un sistem 3 in 1 : comfortabil ca o perna, masca de ochi si dopuri de urechi. Unde mai pui ca e si usoara si se poate lega de bagaj 🙂

Jurnalul fricilor – fă ceva nou în fiecare zi. Fă ceva care te sperie, sau notează lucrurile de care nu ești pregătit să te atingi!

Harta răzuibilă care o să te îmbie să vizitezi cât mai mult din lume. Nouă ne plăcea să ne uităm la hartă și să admirăm lumea vizitată împreună.

Cum poți câștiga premiul oferit de MindBlower?

Lasă un comentariu la acest articol până la data de 18 august în care dai un sfat celor ce pleacă în vacanță, ceva ce ție ți-ar fi plăcut să știi înainte să ți se întâmple.

SAU

Dă tag pe Facebook la această postare persoanei cu care ai fost în ultima vacanță în care ne și spui ce ți-a plăcut cel mai mult în acea vacanță.
Nu uita să îi urmărești pe cei de la Mindblower pe site, Facebook și Instagram.

Opțional, te poți înscrie și la newsletterul bloggului nostru pentru a rămâne la curent cu toate poveștile de călătorie, ofertele postate și restul de concursuri din perioada următoare.

Câștigătorul o să fie desemnat prin tragere la sorți în cadrul unui live pe pagina noastră de Facebook, te poți înscrie în concurs până pe 18 august  25 august.
Live-ul de premiere va avea loc până pe 1 septembrie cel târziu.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

159 comments