• Menu
  • Menu

La cinci ani de Lipa Lipa câștigă o brățară inteligentă Fitbit Alta HR

Ce fericiți suntem că avem acest premiu pentru voi. O brățară Fitbit Alta HR, la fel cu cea pe care o port eu de câteva săptămâni neîncetat. O să vă ajute pentru a vă monitoriza activitate fizică (număr de pași și distanța parcursă), pulsul, numărul de calorii dintr-o zi, câtă apă beți, cum dormiți și multe altele.

Ce-mi place la Fitbit

De când a intrat Fitbit în viața mea simt că lucrurile s-au schimbat mult în bine. Excepție fac în continuare zilele în care petrec foarte mult timp la laptop. Și chiar dacă Alex mă depășește cu mult la numărul de pași și activitate fizică în general, atunci când are de montat și scris nici el nu reușește să să își îndeplinească obiectivele.

Îmi place în primul rând pentru că mă face să conștientizez exact cât de sedentară sunt. Dacă ai impresia că, de fapt, de miști mult, realitatea este cu totul alta. Cel puțin în cazul meu.

Sunt super curioasă cât mergem atunci când călătorim. În Madrid am mers pe jos până am făcut bătături imense la ambele picioare. Am tot încercat să calculăm pe google maps distanțele, dar de acum o să avem o contorizare exactă.

Știu să să spun că în aceste două zile de Budapesta am făcutt 11 și respectiv 12 km monitorizați. Ce mândră sunt că am două zile consecutive de țeluri atinse!

Îmi place și ideea că poți să îți setezi ținte realiste. De exemplu eu intenționez să fac 8,000 de pași zilnic. Uneori îmi iese, alteori nu. Depinde de zile și circumstanțe.

Lipa lipa 8000 de pasi azi. #findyourfit

A post shared by Sloths On The Run (@simonastanescu) on


Partea bună este că îmi trimite remindere friendly să mă mișc din oră în oră, reminder să mă pregătesc de culcare la ora 22:00. Cu somnul, recunosc, nu prea îmi iese mereu, dar măcar în zilele în care știu că mă trezesc devreme, este o funcție care mă ajută mult.

Care sunt datele mele preferate din aplicația Fitbit?

Datele care îmi plac mie cel mai mult sunt cele legate de somn. De exemplu cel mai puțin am dormit 1 oră și 30 de minute într-o noapte, iar cel mai mult 10 ore și 27 de minute. În medie dorm pe la 7 ore pe noapte. În prima săptămână de utilizare a Fitbit am dormit 6 ore și jumătate, săpămâna aceasta media a fost de 7 ore și 18 minute.

La noi, Alex este campion la mișcare. În medie, parcurge în jur de 11.ooo de pași pe zi. Ca fapt divers, doar la Electric Castle, într-o singură zi, a ajuns aproape la 30 de km. Beat that! 🙂

Ce mai facem noi cu brățările Fitbit?

Uneori stăm și ne uităm pe statistici să vedem fiecare cum stă. Dacă nu am nici o șansă să concurez cu Alex la mișcare, măcar cu pulsul, somnul și alte date să vedem cum stă treaba. De exemplu ieri nu mi-a fost tocmai bine (prea mult soare în Budapesta) așadar am cercetat. Cât am avut eu cel mai mult pulsul, cât Alex și alte detalii asemănătoare.

Cum poți câștiga o brățară Fitbit?

Lasă un comentariu la acest articol până la data de 17 august 23 august în care să ne povestești despre obiceiurile tale de a face mișcare, de ce crezi că te-ar ajuta acest dispozitiv.

Nu uita să îi urmărești pe cei de la Fitbit pe site, Facebook și Instagram. Merită pentru că au conținut foarte fain – sfaturi, exerciții, cred că o să vă placă.

Opțional, te poți înscrie și la newsletterul bloggului nostru pentru a rămâne la curent cu toate poveștile de călătorie, ofertele postate și restul de concursuri din perioada următoare.

Câștigătorul o să fie desemnat prin tragere la sorți în cadrul unui live pe pagina noastră de Facebook. Live-ul de premiere va avea loc până pe 1 septembrie cel târziu.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

235 comments