• Menu
  • Menu

La cinci ani de blog câștigă un premiu de la BaByliss România

Update – acest concurs s-a încheiat. Mai ai câteva zile pentru a te înscrie la celelalte concursuri, tragerea la sorți va avea loc live pe pagina noastă de Facebook. Succes!

Câștigă o placă de păr de la BaByliss România

Vrei să câștigi un accesoriu cu care părul tău să fie mereu pregătit în vacanță chiar dacă ai părul drept sau creț? Ce zici de o placă de păr pe care poți să o folosești și pentru a ondula părul?
Cum o câștigi? Ne lași un comentariu. Dar mai bine deschizi articolul și găsești toate detaliile!


Eu de peria electrică de îndreptat părul de la BaByliss m-am îndrăgostit din primele 10 secunde de folosire. Zbum! Testat, văzut bucată de păr îndreptată rapid, picat cu tronc! Și pornisem de la dubii destul de mari.
Am tot cărat după mine încoace și încolo peria. Mai ales la nunți unde îmi era prea dificil să stau să caut pentru fiecare săptămână câte o programare la un salon. Și-n plin sezon. Și mai ales weekend după weekend, pentru că am avut trei nunți la rând, trei săptămâni la rând. Nu, nu câștigați produsul testat de mine, dar sunt sigură că toate sau majoritatea produselor lor sunt faine.

Câștigă placa Fashion Straight & Curl 230

Dacă ești curioasă, sau curios :), găsești placa Fashion Straight & Curl 230 aici.

N-am uitat nici eu cum e să cari mereu cu tine tot felul de produse de păr, chiar dacă au trecut cel puțin cinci ani de când am renunțat la breton și implicit la calvarul părului îndreptat zilnic. Și o să sune ciudat, dar pe vremea mea plăcile de păr încăpeau mult mai greu în bagaj.

Acum în schimb ai doi în unu. Simplu, rapid, eficient și ușor de folosit. Poți să îți îndrepți sau încrețești părul, ai garanție trei ani, încălzire instantă și două trepte de temperatură în funcție de tipul de păr. Ce e și mai bine? Că o poți câștiga.

Ce trebuie să faci?

Lasă un comentariu în care ne povestești cum îți ingrijești părul în vacanță și dacă iei cu tine și accesorii (placă, perie etc) sau doar cosmetice.
Nu uita să le dai like / să îi urmărești pe cei de la BaByliss pe Facebook & Instagram iar opțional te poți înscrie și la newsletterul bloggului pentru a rămâne la curent cu toate poveștile de călătorie, ofertele postate și restul de concursuri din perioada următoare.

Câștigătorul o să fie desemnat prin tragere la sorți în cadrul unui live pe pagina noastră de Facebook, te poți înscrie în concurs până pe 15 august 22 august.

Live-ul de premiere va avea loc până pe 1 septembrie cel târziu.

Succes!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

205 comments