• Menu
  • Menu

La cinci ani de Lipa Lipa câștigă un Kit ADN de la Momondo

Update: concursul acesta s-a încheiat pe 21 august. Vă puteți înscrie la celelalte concursuri. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe pagina noastră de Facebook într-un live de premiere.

Câștigă un kit ADN de la Momondo

Dezvăluim primul premiu din fiesta de cadouri lipa-lipa. Știm că mulți dintre cititori s-au înscris la concursul Momondo de acum câteva luni, dar nu toată lumea a și câștigat. Aveți iar o șansă, la noi pe blog.

Cum câștigi un Kit ADN? Nu trebuie decât să ne lași un comentariu în care să ne povestești câteva lucruri. Mai multe detalii în articol.

Momondo este unul dintre motoarele de căutare de zboruri preferate de noi. Poate ați observat deja că atunci când postăm oferte, de foarte multe ori, vă trimitem spre Momondo pentru a vă juca singuri cu datele de călătorie.
Ce facem noi prima dată atunci când suntem în căutare de bilete ieftine? De cele mai multe ori deschidem Momondo pentru a cerceta variantele oferite de ei.

Câștigă un Kit ADN de la Momondo

Curios de unde sunt strămoșii tăi? Poți căștiga și tu un kit ADN ca cele făcute de noi cu puțin timp în urmă. Găsești scris despre asta aici, în articol ai și un video în care povestim.

Pe cei de la Momondo îi găsești și poți să îi urmărești pe Facebook, și Instagram.

Cum participi la concurs pentru a câștiga acest Kit ADN?

E destul de simplu. Trebuie să ne lași un comentariu la acest articol prin care să ne povestești despre tine și prima călătorie în afara țării. Unde ai fost, cum ai rezervat cât de mult research ai făcut înainte?

Sau, ca să fim în tematică și cu premiul, poți să ne povestești despre strămoșii tăi, dacă ai idee de unde sunt. Mi-ar plăcea să citesc povești despre bunici din alte țări, să descopăr de unde vă trageți fiecare.

Opțional, te poți înscrie și la newsletterul bloggului pentru a rămâne la curent cu toate poveștile de călătorie, ofertele postate și restul de concursuri din perioada următoare. (Găsești căsuța de abonare în dreapta sus)

Câștigătorul o să fie desemnat prin tragere la sorți în cadrul unui live pe pagina noastră de Facebook, te poți înscrie în concurs până pe 14 august  21 august.

Live-ul de premiere va avea loc până pe 1 septembrie cel târziu. Fiecare participant poate câștiga doar unul din cele cinci premii, nu mai multe. Vă puteți înscrie la toate, dar puteți câștiga doar unul.

(și trebuie să ne promiți că ne și povestești despre rezultatele tale). Deal?!

Mult succes!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

185 comments