• Menu
  • Menu

Au venit rezultatele testelor ADN de la Momondo

Au venit rezultatele testelor ADN, ești curios să le vezi? Despre idee v-am povestit deja în acest articol apoi în acest video. De ceva vreme au venit și rezultatele, dar am avut noi o perioadă foarte aglomerată și pur și simplu nu am apucat să scriem și să filmăm despre asta!

Într-un final înțeleg de ce îmi place mie atât de mult Italia (dolce far NIENTE) și mă simt mereu ca acasă în această țară. Ba chiar am un vis așa cu mine mergând pe o vespa în lung și latul Italiei. Cred că e cazul să ne apucăm de școala de motor!

Rezultatele testelor ADN

Când am primit mailul de la Momondo m-am bucurat foarte mult. De ceva vreme eram curiosă să fac un test de genul! Mai exact de când au lansat ei campania open our world. Pentru cei care nu știu, Momondo este probabil cel mai bun motor de căutare pentru vacanțele tale DYI.

Pentru a afla rezultatele noastre dă un play videoului de mai jos sau continuă să citești acest articol :).

Rezultatele testelor ADN – Simona

Sunt 87% din Europa. Deci strămoșii mei nu au fost cine stie ce exploratori, n-am venit de foarte de departe. Totuși în proporție de 47% provin din Italia / Grecia. ADN-ul meu spune așadar că mai degrabă sunt din această zonă decât din Europa de Est. Și dacă acum vă amuzați despre bunicul Albanez și vă întrebați unde se regăsește el aici, ei bine în acest procent de 48%.

Primarily located in: Italy, Greece

Also found in: France, Switzerland, Portugal, Spain, Serbia, Hungary, Bulgaria, Austria, Croatia, Bosnia, Romania, Turkey, Slovenia, Algeria, Tunisia, Montenegro, Albania, Macedonia, Kosovo

36% sunt din Europa de Est și 10% din Caucaz. Rezultatele mai spun că aș avea și un 2% de sânge evreu și din Orientul Mijlociu. Trebuie să îmi povestească ai mei mai multe, sunt curioasă dacă au idee de unde. Oricum, procentele fiind atât de mici poate să fie o eroare de test.

E clar, mi-e scris în gene! Curios, chiar recent propunea Toma să facem o excursie prin Grecia! Bring it on, trebuie să mă întorc la rădăcini.


Rezultatele testului ADN – Alex

Acum să ne uităm puțin și la rezultatele lui Alex. El este clar din Europa de Est, trăsăturile și rădăcinile lui predominante sunt de aici. Dar ca și mine are și el un procent destul de mare pentru Italia & Grecia. Într-o mai mică sau mai mare măsură cred că fiecare român are trăsături de aici în ADN-ul său.

 

Cine a mai făcut teste ADN și ce rezultate au avut ei?

La o primă strigare au mai făcut teste Radu Dumitru, Vlad Petreanu, Elena Cîrîc, Mihai Jurcă probabil și mulți alții. Dacă aveți un link cu rezultate ADN povestite pe bloguri și vloguri le așteptăm în comentarii.

Ți-ai face un test ADN?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments