• Menu
  • Menu

Balcaniada

Fericirea e uneori o cană de cafea, într-o zi de sâmbătă ploioasă, în care faci planuri pentru un roadtrip să te ungă pe suflet.

Din România până în Progri, Albania, locul unde s-a născut bunicul meu. Citești aici despre testul ADN care mi-a și confirmat faptul că sunt din zonă.

Planuri de roadtrip prin Balcani

Noi nu ne-am mai înscris la concursul Balkans Best Hostels, vom lua însă Furia Roșie (așa o cheamă pe mașină) și plecăm la drum în Iulie. Poate ne întâlnim pe drum.

Începem aventura cu vânat plaje mai puțin știute din Bulgaria. O să fie cu mult mers cu mașina, oprit și dormit la cort, sper și multe stele. Poate îl vizităm și pe prietenul Bogdan din Dubrovnik.

Întoarcerea o vom face probabil pe la sârbi și prin Timișoara la început de august, la fix cât să aterizăm la Haferland apoi.

În linii mari am cam stabilit ce și cum, dar suntem curioși tu ce ne recomanzi în zonă? Lasă linkuri în comentarii aici sau pe Facebook, liste, videouri, ce vrei tu.


Visez roadtrip-ul ăsta de ani de zile. De când am văzut pe fugă Ohrid și m-am îndrăgostit.

Vrem să ne luăm și ceva mai mult echipament până la plecare, deci să vă așteptați la conținut la fel de fain ca planul ăsta. (modestia m-a părăsit azi)

p.s. – să ne spuneți dacă sunteți curioși cu privire la echipamentul pe care îl avem.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3