• Menu
  • Menu

Cinci ani de Lipa Lipa cu festival de premii

Cinci ani de blog de călătorii

Acum cinci ani îi dădeam publish. Fără un plan concret ori idee anume despre ce urma să fie Lipa-lipa. Dar am spus despre el de la început că o să fie un colț vesel de internet. „You will find here a lot of feelings, pictures, and happiness”.

Cred că la momentul în care am formulat această descriere, acestea erau lucrurile în căutarea cărora eram eu. Munceam mult, dezorganizat, nu aveam timp de mine, să fiu, nu apucam să mă bucur suficient.


Simona în ultimii cinci ani

În ultimii cinci ani pot spune că viața mea s-a schimbat radical. Cei care m-au cunoscut recent nici nu pot concepe că acum cinci ani eram aproape alt om.

  • aveam atât de multe tocuri în colecția de pantofi
  • le e greu să își imagineze cum de am lucrat prin corporații iar acum sunt așa relaxată
  • că la începuturi plecam două săptămâni cu o mașină plină de haine
  • sau un troller cel puțin cât mine
  • că aveam o placă de păr de care eram nedespărțită într-o vreme
  • ca acum să ajung să plec și cu lunile cu mai puțin de 10 kilograme
  • că prima dată când am auzit de hostel m-am gândit că e nasol tare să dormi cu atâția oameni în cameră iar acum, după ce le-am descoperit sunt toatal îndrăgostită de hostelurile mișto
  • și multe alte schimbări atât personale cât și profesionale

De multe ori mă întreb cât de multă importanță a avut blogul ăsta pentru toate schimbările din viața mea. Nu am un răspuns exact încă, unele, sau multe dintre schimbări ar fi venit de la sine. Dar în blog și călătorii mi-am descoperit pasiunea. Iar asta m-a schimbat cu siguranță!

Mulțumim pentru răbdare, pentru ambiția de a rămâne lângă noi și-n lunile în care uneori nu scriam deloc, pentru sfaturi și toate lucrurile faine pe care le aflăm și de la voi. Lipa lipa tot crește, iar noi împreună cu el! 

Iar drept mulțumire:

Festival de premii la cinci ani de Lipa-lipa.ro

 

Viva la fiesta! Timp de cinci zile consecutive, la cinci ani de blog, vrem să vă premiem pe voi, cititorii blogului. V-am premiat și anul trecut cu un city break de două persoane și un kit de călător.

Anul acesta nu dăm doar premii punctuale ci facem un întreg festival. Am apelat la colaboratori mai vechi și mai noi Lipa Lipa ale căror produse le folosim și noi mereu. Sperăm să vă bucure. Azi vă spunem doar cine dă premiile. Păstrăm puțin suspansul.  Găseşti mai jos o listă completă cu premiile şi link spre concursuri.

Intenționam și să public acest articol la noapte, dar nu mai am răbdare! Suntem în drum spre Budapesta și vreau să vă dau veștile bune.

1 August – premiu oferit de Momondo

Motorul de căutare pentru zboruri numărul 1 din punctul nostru de vedere. Nu știu în ce top sunt în liste oficiale, dar de fiecare dată când ne apucăm să căutăm zboruri la prețuri bune, ne folosim de platforma lor de căutare. Cel mai des Momondo este pasul unu în căutarea biletelor de avion.

Recent am răspuns unui interviu pe care poți să îl citești aici. Pe cei de la Momondo îi găsești și pe Facebook, și Instagram. Te poți înscrie până pe 23 august. Intră aici pentru a câștiga premiul oferit de ei.

2 August – premiu oferit de BaByliss România

V-am povestit deja despre peria electrică de îndreptat părul Liss Brush 3D, așadar un premiu oferit de BaByliss România a fost o alegere foarte naturală. Spoiler alert – premiul este doar pentru gagici.

Pe cei de la Babyliss România îi găsești și pe Facebook și Instagram.

Găsești aici concursul

3 August- premiu oferit de Fitbit

Noi folosim brățările Fitbit de câteva săptămâni și ne-am îndrăgostit iremediabil de ele. Ne-am bucura să aibă genul ăsta de device cât mai mulți dintre cititorii lipa lipa pentru a putea face schimb de impresii, poate și o mini competiție de pași zilnici ca să ne motivăm între noi. Doar eu știu de cât de multă motivare am nevoie, iar cu Alex e mult prea greu să concurez.

Sunt curioasă și câți pași facem zilele astea prin Budapesta.

Pe Fitbit îi găsești pe site, Facebook și Instagram.

Găsești concursul pentru brățara inteligentă Alta HR aici.

4 August – premiu oferit de Mindblower

Magazinul online cu cele mai faine cadouri. De la tot felul de nimicuri amuzante, până la cele mai tari gadgeturi și accesorii pentru călătorii. De la ei avem și noi o hartă răzuibilă, sunt unul dintre colaboratorii vechi ai blogului iar noi îi admirăm tare pentru că de la un business mic au ajuns să crească și să se dezvolte enorm. Pregătim și un interviu despre ei și bebele cu care uneori și călătoresc.

Îi găsești pe site, Facebook și Instagram.

Intră în concurs aici

5 August – premiu oferit de Bitdefender

Pentru că vrem să vă știm tehnologia în siguranță atunci când călătoriți și nu numai, unul dintre premii este oferit de Bitdefender și o să vă prindă foarte foarte bine! Îi găsiți și pe Facebook și Instagram. Îmi place foart mult campania lor – safe nomad.

Intră în concurs aici.

Pe măsură ce publicăm premiile vom face update cu linkuri spre concursuri și în această listă. Viva la Fiesta!


Concursurile o să înceapă în perioada 1 august – 5 august, durează fiecare câte două săptămâni iar câștigătorii vor fi anunțați printr-un live pe pagina noastră de Facebook. Fiecare participant poate câștiga un singur premiu din cele cinci.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

28 comments