• Menu
  • Menu

Concurs: KIT de călător – hartă răzuibilă și pernă Ostrich Pillow

Pe 1 August 2016 blogul împlinește patru ani! V-am spus deja asta pentru că vă ofer cadou și un City Break de două persoane la Roma. Cum aș vrea să fac pe cât posibil cât mai mulți oameni fericiți de data aceasta alături de cei de la MindBlower.ro am făcut un kit de călător pentru un alt norocos, cititor al blogului.

Ce trebuie să faci?

Să lași un comentariu în care povestești când și cum ai descoperit Lipa-Lipa.ro și ce te face să te întorci pe aici. Sunt tare curioasă mereu să îmi cunosc cititorii și sunt foarte bucuroasă atunci când și legăm prietenii. Așa cum s-a întâmplat de altfel deja de câteva ori până acum!

Mă bucur că sunteți aici și că împărtășim tot felul de idei crețe de călătorie!

Atât. Îmi spui cum „ne-am cunoscut” apoi unul dintre voi o să câștige prin tragere la sorți!

Care e premiul?

Ce conține acest kit de călător? Două produse foarte foarte faine și utile la casa tuturor călătorilor.

O hartă răzuibilă – am și eu una acasă și v-am mai dăruit una în trecut. Arăta superb garsoniera noastră cu harta pe perete și cu siguranță vom avea de răzuit o grămadă la harta noastră atunci când o să ajungem iar prin România.

harta-razuibila-am-fost-acolo-01_1101x800

Și o pernă de dormit foarte foarte ingenioasă (cred că nu ne-ar strica să ne achiziționăm și noi două).

Dacă despre hartă probabil nu e cazul să vă mai explic de ce îmi place așa mult, o să vă spun despre pernuță. Eu am mai încercat în timp diverse perne de gât de dormit atunci când călătorești, dar nu am fost pe deplin mulțumită de ele. Asta pentru că principala mea problemă este lumina. Căștile le bag imediat în urechi, dar lumina și cum să îmi sprijin capul rămân două probleme pe care pernuța asta le rezolvă!

Perna-Ostrich-Pillow-Light-01_1101x800

Câștigătorul trebuie să locuiască în România și îl voi anunța pe data de 1 august, atunci când suflăm în tortul de patru ani de lipa-lipa.ro.

Succes!

Nu uita, dacă îți plac articolele noastre, să le dai și un share pe rețelele tale sociale!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

47 comments